Værelser

ENKELTVÆRELSE

Alle værelserne er indrettede til at dække din behov.
Enkeltværelserne er 16m2 og forsynet med fladskærm, gratis Wi-Fi, toilet/bruse og twin senge.

DOBBELTVÆRELSE

Alle værelserne er indrettede til at dække din behov.
Dobbeltværelserne er 16m2 og forsynet med fladskærm, gratis Wi-Fi, toilet/bruse og twin senge.

SUPERIOR VÆRELSE

På 62°N hotel tilbydervi ophold i særklasse. Bo på vores superior værelse og nyd udsigten fra balkonen ud over Vágsbotn og Nólsoyfjord. Superior værelset er 20m2 og forsynet med fladskærm, balkon, gratis Wi-Fi, toilet/brus og dobbeltseng.

SUITE

Hvis opholdet skal være lidt bedre og særligt, så anbefaller vi at du vælger suiten. Suiten er 30m2 og ligger på øverste etage, og har balkon med udsigt over helen sentrum af Tórshavn. Der er et opholdsrum med sofa gruppe, køleskab, elkedel med thé og kaffe.

Suiten har også fladskærm, toilet/brus, gratis Wi-Fi og dobbeltseng.

62°N HOTEL CITY CENTER

62N hotel er et nyt 3-stjernet hotel i Torshavn centrum. Hotellet har 19 værelser i alt, 17 standard, et superior og en suite, alle designet og indrettet med moderne og lyse faciliteter.

Alle værelser har fladskærms tv, et lille skrivebord, skabe, gratis Wi-Fi og gulvvarme på badeværelset.
Værelserne er anbragt på tre etager og elevator, med superior og suiten på øverste etage, som hver har en balkon med udsigt over byen og havnen.

62N Hotel er det rigtige sted til gæster, som ønsker en sammensætning af komfort og praktisk beliggenhed, med gode muligheder for at opleve Torshavns butikker, restauranter, offentlig transport, kultur og turist attraktioner til fods.

Hver morgen serveres en varieret buffét i restauranten på stueetagen, inkluderet i værelsesprisen.

Dette er et hotel til både handels- & fritidsrejsende. Det er også populært til grupper, da alle standardværelserne er ens.

Vis på kort

Doktara Jakobsens gøta, 14 16, Tórshavn 100, Faroe Islands