• weekendtilbud

  Smag på Færøerne

  MINI FERIE; 4 dage / 3 nætter

smag på færøerne

MINIFERIE; 4 dage / 3 nætter, fra kun DKK 3.995-

Færøernes placering midt i Atlanterhavet, hvor den varme Golfstrøm returnerer fra Ishavet, gør at øriget er omringet af nogle af verdens bedste råvarer. Disse råvarer er for nylig blevet opdaget her og er blevet rost af førende gourmet kokke verden over.

Også på Færøerne har man fået øjnene op råvarernes høje standard og er blevet en del af den verdensomspændende succes Ny Nordisk Mad. Her fås rustik mad fortolket og tilberedt ala det 21. århundrede ved siden avantgarde gourmetkøkken af en international standard, der lækkerier øjet og ganen - usete kompositioner, der forfører de kræsne sanser med en symfoni af smag, lyd, lugt og farver.

Tag en miniferie i Færøernes charmerende hovedstad, Tórshavn, og oplev den sansemættende smag af nogle af verdens bedste råvarer. Bo på det dejlige 3-stjernede 62°N hotel i hjertet af byen og lad dig forkæle med fantastiske madoplevelser på byens restauranter. Tilbudet inkluderer en velkomst middag på den nyligt åbnede restaurant Frumbiti

Restaurant Frumbiti holder til i stueetagen på 62°N hotel. Deres brasserie-style køkken lægger vægt på at bruge færøske råvarer, tilføjet sæsonens grønsager, både lokale og udenlandske. Velkomstmiddagen består af en seks retters menu, udvalgt af kokken. Restauranten har siden de startede fået meget ros og gode anmeldeser og senest er den blevet anmeldt i in-flight magasinet Atlantic Review som du finder ombord på Atlantic Airways' fly på vej her op til øerne.

Hvilke andre gourmet oplevelser du vil tilføje til din weekend er helt op til dig, men her er nogle anbefalinger fra os som måske kan hjælpe dig med at vælge.

KOKS som i 2017 fik sin første Michelin-stjerne, og genvandt den igen i 2018. KOKS er den eneste restaurant på Færøerne som har fået denne prestigefyldte pris

Ræst er eneste restaurant uden for Japan som har en menu der udelukkende består af fermenterede retter, på færøskt ræste retter. Baseret på den gamle færøske fermenterinstradition, krydret med moderne opfindsomhed, er Ræst så oprindeligt færøsk som det kan blive.

Katrina Christiansen er en færøsk restaurant som finder sin inspiration i den spanske tapas stil. Restauranten holder til i en historisk bygning, som var forfatter, William Heinesen's barndomshjem. Den gamle bygning har tjent flere formål siden den blev bygget i 1700 tallet - blandt andet som barbersalon og købmandsbutik.

Áarstova er mest kendt for sin langtidsstegte lammebov, men serverer også fisk og andet seafood. Restauranten er beliggende i et traditionelt hus i den gamle bydel. Dette er charmerede omgivelser med en hyggelig atmosfære

Barbara er en tapas fiskerestaurant. Her får du ikke kun en god madoplevelse men også en rejse tilbage til det 16. århundrede Tórshavn. Restaruanten er beliggende i et ældgammelt privat hus i den gamle bydel, og er huset også kendt fra Niels Malmros filmatisering af "Barbara"

Skeiva Pakkhús er en helt ny restaurant som holder til i et unikt og historisk lagerhus på vestsiden af Tórshavns marina, helt tæt på skipsværfet - charmerede og maleriske omgivelser. Restauranten ejes og drives af Leif Sørensen, kokken, som introducerede gourmet til færingerne og har haft stor indflydelse på den verdensomspændende succes Ny Nordisk Mad.

The Tarv et nyligt åbent grillhus beliggende i et af de gamle lagerbygninger i det charmerende havneområde, Vágsbotn, med en smuk udsigt til lystbådehavnen.

 

Pris pr. person i delt dobbelt værelse fra kun 

DKK 3.995,-

   
Tillæg for enkelt værelse DKK 750,- 
   

Tilkøb:

 
Transfer - Taxa transfer fra lufthavnen til hotel i Tórshavn DKK 210,-
Transfer - Taxa transfer fra hotel i Tórshavn til lufthavnen DKK 210,-
Billeje - Til denne pakke kan 62°N tilbyde en lejebil i 3 dage for kun DKK 1.750,-
   
Opgradering af bil:  
Kategori B (Citroen C3 eller lign.) DKK 35,- pr. dag
Kategori C (Nissan Note eller lign.) DKK 65,- pr. dag
Kategori D (Citroen C4 eller lign.) DKK 100,- pr. dag
Kategori O (Citroen Berlingo eller lign.) DKK 130,- pr. dag
Kategori Q (Nissan Qashqai eller lign.) DKK 425,- pr. dag

 

Ønskes yderligere information om  Smag på Færøerne eller en af vores andre pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo   

BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Pakken indeholder

Fly:

 • fra København eller Billund t/r med alle afgifter med Atlantic Airways

Hotel:

 • 3 nætter på 62°N hotel

Pension:

 • Morgenmad
 • Velkomst middag: 6 retters "tasting" menu på Frumbiti

Periode:

 • Oktober - november og januar - marts

Lejebil:

 • tilkøb

Prisen inkluderer ikke:

 • transfer fra og til lufthavnen
 • rejseforsikring
 • afbestillingsforsikring (3% af rejsens pris), som kan tegnes hos 62°N

Billejen inkluderer:

 • A-bil (Nissan Micra eller lign.) inkl. fri km., forsikringerne CDW+TP*, lufthavnsafgift og moms.

*Selvrisiko kr. 7.000,- pr. skade - hvilket kan blive reduceret til kr. 1.000,- ved at tegne en forsikring (SCDW) på kr. 100,- pr. dag.

 

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her