• VANDRETUR

  Vandring på Færøerne

  Kør selv ferie; 8 dage / 7 nætter

Vandring på Færøerne

VANDRETUR; 8 dage / 7 nætter fra DKK 9.950,-

Færøerne er det ideelle rejsemål for dig med hang til natur og friluftsoplevelser.Et usædvanligt sted at rejse da afstanden til den enestående, foranderlige,imponerende, på en gang vilde og rolige natur er lig nul, lige meget hvor påFærøerne du befinder dig. Det mere udfordrende terræn nås kun til fods og enoplagt måde at udforske øerne på er at vandre omkring dem. Der er vandrestier påalle øerne, nogle markerede med varder der fungerer som vejvisere for vandrendemellem bygderne. Vi har sammensat en pakke, der giver dig en dejlig uge, fyldt medvarierende vandreture. Vi tilbyder et program med detaljerede rutebeskrivelser,men du bestemmer selv farten og kan tilrettelægge og tilpasse programmet efter behov og ønske.

 

Program:

Dag 1: Efter ankomst vil jeres lejebil stå klar til jer ude i lufthavnen. Første stop er Hotel Vágar, som ligger kun 200 meter væk fra lufthavnen. Her skal du overnatte de første to nætter. Vi anbefalder, at du starter denne uge, med en tur over bjerget fra Bø til Gásadalur.

Day 2: Turen går til den fantastiske fugle ø, Mykines. Vandreturen går ud til Mykines holmen, som er kendt for dens udfordrende rute og rige fugle liv. Det er mest søpapegøjer og suler som er attraktionen her, men måske du ser nogle nysgerrige sæler også. Se under tilkøb vedr. færge og evt. guidet tur.

Dag 3: I dag går turen til den sydligste ø, Suðuroy. De to næste nætter bor I på Brim B&B i Vágur eller Hotel Tvøroyri. Vandretur til Hvannhagi, hvor i har en smuk udsigt over Lítla Dímun og Stóra Dímun.

Dag 4: Hiking fra Øravík til Vágur giver rige muligheder for at se mange af de fantastiske og spektakulære steder på Suðuroy. I kan gå samme vejen tilbage eller tage bussen. Alternativt kan I vandre til broen over Rituskor med rige muliheder for at tage fantastiske billeder, men dette anbefales kun, hvis man ikke lider af højdeskræk. 

Dag 5: Turen går tilbage til Tórshavn, hvor i kan bruge dagen til at opleve byen, komme ud på en bådtur, slappe lidt af eller bare nyde den fredelige hovedstad. Vi anbefalder en gåtur igennem den gamle by del - á Reyni, og verdens ældste parlament, Tinganes. De tre sidste nætter overnattes der på hotel i Tórshavn.

Dag 6: Kun 20 minutter væk med færge vil du opleve livet på en lille ø, hvor folk stadig lever det fredelige og traditionelle liv. Vandretur ud til fyrtårnet ude på Borðan.

Dag 7: Vandretur fra Tórshavn til Kirkjubø - det gamle historiske center på Færøerne, med huse fra år 1100. Besøg den gamle gård, Roykstovan, som er over 900 år, og Færøernes ældste kirke fra år 1111, og ruinerne af St. Petersburg. Magnus Katedralen, betragtes som en af ​​de største kulturelle attraktioner.

Dag 8: Denne uge med mange fantastiske vandreture er kommet til dens ende. Inden i rejser anbefalder vi en vandretur ud det store spektakulære vandfald, Bøsdalafossur. Bilen afleveres ude i lufthavnen ved afrejse.

Når i køber denne rejse, vil i få tilsendt et fuldt program samt et kort med vejledning.

 

Pris pr. person i delt dobbelt værelse fra

DKK 9.950,-

   
Tillæg for enkelt værelse DKK 3.150,-
Tillæg for at rejse alene DKK 5.795,-
   
Rabat for børn u/12 år kontakt venligst 62ºN  
   
! Gældende priser for 2021  
   

Tilkøb:

 
Mykines med lokal guide - inkl. færge, afgifter og guide - Venligst bestil gennem 62°N DKK 1.295,-
   
Færge og afgift- Sørvágur til Mykines t/r (skal forudbestilles med at bestilles online på www.mykines.fo)   DKK 450,-
   

Opgradering af bil:

 
Kategori B (Toyota Yaris eller lign.)  DKK 35,- pr. dag
Kategori C (Toyota Auris eller lign.) DKK 95,- pr. dag
Kategori D (Nissan Qashqai eller lign.) DKK 115,- pr. dag
Kategori O (Toyota Auris station car eller lign.) DKK 140,- pr. dag
Kategori Q (Toyota Verso 5+2 eller lign.)  DKK 260,- pr. dag

   
Det er også muligt at bestille andre kategorier, samt biler med automatiske gear. Venligst spørg os om kategorier og priser!  

 

Ønskes yderligere information om Vandring på Færøerne eller en af vores andre pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo   

 

FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Pakken Indeholder

Fly:

 • fra København* t/r med alle afgifter med Atlantic Airways

*det er også muligt at flyve fra Billund, Bergen, Edinburgh og Reykjavík. Kontakt 62N for tidspunkter/priser

Hotel:

 • 2 nætter på Hotel Vágar***
 • 2 nætter på Hotel Tvøroyri**
 • 3 nætter på Hotel Streym*** eller 62N Hotel***

Pension: 

 • Morgenmad

Udflugter (tilkøb):

 • Heldagstur til Mykines med lokal guide

Periode:

 • Maj til august

Bil leje:

 • 8 dages billeje gr. A-bil (NIssan Micra eller lign.) inkl. fri kilometer, forsikringerne CDW + TP*, lufthavnsafgift og moms.

*Selvrisiko kr. 7.000,- pr. skade - hvilket kan blive reduceret til kr. 1.000,- ved at tegne en forsikring (SCDW) på kr. 120,- pr. dag.

Andet:

 • Detaljeret vandreprogram

Prisen inkluderer ikke:

 • transport på Færøerne (færger og tunneler)
 • rejseforsikring
 • afbestillingsforsikring (3% af rejsens pris), som kan tegnes hos 62ºN

 

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her