• 11. - 14. juli 2018

    G! Festival

    Musik oplevelse ud over det sædvanlige

G! Festival 16. - 18. juli 2020

EN UNIK FESTIVALOPLEVELSE til priser fra kun DKK 3.795,-

Hvis du har lyst til at prøve noget nyt og anderledes, så er det på tide at sætte kurs mod Færøerne og opleve den såkaldte G! Festival, hvor du møder den færøske kultur fra en ny overraskende vinkel og kommer tæt på det sammenhold og sociale samvær, der er meget karakteristisk for færingerne.

Festivalen finder sted i den charmerende bygd Gøta og byder på en hel weekend med masser af god stemning og musik i eventyrlige omgivelser med knejsende grønne fjelde, der møder havet, og internationale og færøske kunstnere, der underholder publikum i skøn samdrægtighed. En festivaloplevelse af de sjældne, der har høstet topanmeldelser af The Guardian, The Fly og Playlouder.com og i 2007 blev den kåret til den andenbedste festival i Europa.

Vi har sammensat nogle pakketilbud, der giver dig mulighed for at deltage i denne ekstraordinære begivenhed til en overkommelig pris. Turene findes i flere forskellige sammensætninger; uden overnatning, med overnatning på festivalens campingplads eller du kan bo hjemme privat, så der skulle være noget for enhver smag - se de forskellige tilbud nedenfor.

Besøg den officelle G! Festival hjemmeside her: www.gfestival.com

Eller lad dig inspirere af denne G! Festival 2016 after movie 

 

 


 

pressen skriver

THE WILD FAROE ISLANDS PARTY THAT YOU CAN’T AFFORD TO MISS

Wired Magazine

 

Come for the bands, stay for the views - at these scenic festivals, headlining acts play second fiddle to the spectacular venues hosting them

AMEX Essentials

 

Probably the wildest event on the festival calendar

The Guardian

 

Faroe islands, maybe the most curious place left on earth

The New York Times

G! Festival

Dette er G! pakken for dig som allerede har overnatningen på plads og derfor kun ønsker at købe flyrejsen og weekendpas til festivalen.

Priser fra: 

3.795,-
Fortsæt

G! Festilval & Camping

Denne pakke er for dem, der ønsker at opleve festivalen og feste sammen med færøske unge i en lejr, som emmer af fællesskab, højt humør og livsglæde.

Nætter: 3 eller 4

Priser fra: 

4.250,-
Fortsæt

G! Festival & privat indkvartering

Denne pakke er til dem, der ønsker at komme tæt på de lokale og bo med en færøsk familie. Du prioritere komfort lidt højere end vild fest.

Nætter: 4

Priser fra: 

5.595,-
Fortsæt