• Færøerne

    Temarejser

    - en uudforsket verden venter dig

Temarejser til Færøerne

Færøerne giver dig en unik once-in-a-lifetime oplevelse. En verden af vild og uberørt natur, færøsk gæstfrihed, kulinariske specialiteter, en gammel færøsk sangskat og meget andet venter dig. 62°N byder dig velkommen på de fantastiske øer i Atlanterhavet.

62°N har sammensat en række forskellige spændende pakketilbud, der skal give dig den bedst mulige oplevelse.

Her har vi pakketure for dig som ønsker at rejse til Færøerne efter en særlig aktivitet eller event. Vi tilbyder bland andet vandre- og fisketure, så vel som ture til det årlige marathon og musikfestivaler.

Vandring på Færøerne

Færøerne er en drømmedestination for dem, der elsker naturen og udendørs aktiviteter. Da meget af den mere barske natur kun er tilgængelig til fods, er en vandretur en fantastisk måde at udforske øerne på.

Nætter: 7

Priser fra: 

9.950,-
Fortsæt

Oplev Færøerne med cykel

Flere og flere mennesker vælger at udforske Færøerne på deres cykel. Det er heller underligt, når man tager den smukke og storslåede natur med veje gennem daler og op ad fjeldsider, i betragtning

Nætter: 7

Priser fra: 

DKK 9.950,-
Fortsæt

Cykling og sightseeing på Færøerne

Hvis du synes det lyder spændende at udforske Færøerne på to hjul, men dog ikke ønsker den helt store cykeltur på egen hånd, så er denne kombination med guidede cykel- og sightseeingture måske den helt rigtige tur for dig.

Nætter: 5

Priser fra: 

DKK 10.495,-
Fortsæt

Marathon på Færøerne - ren luft og rå natur

På Færøerne er sommermånederne kølige og velegnede til marathonløb. Det årlige Tórshavn Marathon som afholdes den 7 juni 2020 finder sted i det smukke landsskab i og omkring hovedstaden.

Nætter: 3

Priser fra: 

6.150,-
Fortsæt

Fiske eventyr på Færøerne

At koncentrere sig udelukkende om bevægelsen af fiskestangen og naturens indtryk er helt terapeutisk; og selvfølgelig, er det ikke noget bedre end smagen af frisk fanget fisk, du selv har hevet i land.

Nætter: 3

Priser fra: 

5.995,-
Fortsæt

G! Festival

I den fortryllende lille bygd Gøta byder G! Festivalen hvert år på en elektrificerende weekend, hvor et bredt udvalg af musik udfolder sig i et eventyrlandskab a kulørte huse og frodige fjeldsider. Her finder du flere pakketilbud, der giver dig mulighed for at deltage i denne ekstraordinære begivenhed til en overkommelig pris.

Nætter: 3 eller flere

Priser fra: 

3.795,-
Fortsæt

Vi kan også anbefale

På egen hånd

På egen hånd

Her finder du et udvalg af pakkerejser til dig, der ønsker at udforske på egen hånd og rejse i eget tempo

Læs mere

Guidede ture

Guidede ture

Forskellige ture for dig som ønsker et planlagt program hvor en lokal guide viser dig rundt i de mange natur- og kulturoplevelser som giver mere end blot et kig ind i det færøske samfund.

Læs mere

Tilbud

Tilbud

Hvis du har mulighed for at rejse udenfor sesong eller på kort advarsel, kan du være heldig med et af disse unikke tilbud.

Læs mere