• TILBUD

  Oplev Færøerne på få dage

  KØR SELV FERIE; 5 dage / 4 nætter

Oplev Færøerne på få dage

20. oktober - 20. december 2020

KØR SELV FERIE; 5 dage / 4 nætter, fra DKK 4.995,- *

De fleste besøgende rejser til øerne om sommeren, men hvorfor ikke prøve noget andet og opleve den vilde nordiske natur om efteråret eller vinteren? Vejnettet på Færøerne er veludbygget, og med bil kan man hurtigt komme rundt i det meste af landet. Med bil kan du gøre det i dit eget tempo, hvilket er en stor fordel, eftersom vejret kan være meget forskelligt rundt om i landet.

Færøerne er en oplevelse for sig. Øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser, og mødet med de gæstfrie indbyggere er en væsentlig del af oplevelsen. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede bygder. Der er stilhed, der kun brydes af brusende vandfald og øredøvende brænding.

På denne kør-selv-ferie kan man opleve noget af det hele.

 

PROGRAM:

Dag 1
Ankomst til Vágar lufthavn. Bilen afhentes ved 62°N skranken i lufthavnen hvor I også vil få udleveret et kort over øerne.  Vi forslår at I udforsker øen Vágar, med en tur til Sørvágur, Bøur og Gásadalur - hvorfra der er en fantastisk udsigt til Tindholmur og Mykines.

Turen går til Tórshavn, hvor i skal bo på 62°N Hotel i 4 nætter.

Dag 2
Vi anbefaler at dagens tur går fra Tórshavn via Streymoy til Eysturoy, hvor det idylliske landskab på den nord-østlige side af øen venter.

Turen fortsættes over Streymoy via "Atlanterhavs-broen" til Eiði og derved videre til Gjógv - på denne del af turen er der flere steder med helt fantastisk udsigt og specielt over de unikke klippeformationer "kæmpen og kællingen" ud for nordspidsen af Eysturoy. Her foreslår vi en mindre tur til Tjørnavík, hvor vi anbefaler at få afkølet tæerne ved en vandretur på den dejlige sandstrand, og der ses spor fra vikingetiden. På vej retur til Gjógv er det et "must" at opleve bygden Saksun; kirken og gården Dúvugarður (museum). Når der køres fra Eiði til Gjógv passerer man under Færøernes højeste fjeld Slættaratindur (882 m).


Dag 3

Vores forslag er at dagens udflugt står i Nordøernes tegn - først nordpå til Færøernes nordligste bygd Viðareiði.

Efter Viðareiði køres via dæmningen til Kunoy, hvor vi foreslår en vandretur i den fantastiske plantage og eventuel at nyde en medbragt madpakke. Der bør stoppes ved Christianskirken i Klaksvík - vel nok den smukkeste kirke på Færøerne. 


Dag 4

Formiddagen bruges til at udforske Tórshavn; en vandretur i den gamle bydel "á Reyni", Tinganes og til fortet Skansin - denne tur kan også foretages med lokal guide!

Efter middag køres til Kirkjubøur - Færøernes historiske kulturcenter. Se den ca. 900 år gamle Roykstovan (som regnes for at være verdens ældste beboede træhus), som stadig beboes af kongsbonden, den 17. i rækken. Ólav's kirken fra år 1111 og opkaldt efter Kong Olav den Hellige.

Kirken er den ældste på Færøerne og stadig i brug. Vi ser ruinerne af Skt. Magnus katedralen, som anses for en af de største kulturattraktioner på Færøerne.


Dag 5
Turen går tilbage til Danmark og vi håber at du er mange dejlige oplevelser rigere efter dit ophold på Færøerne.

 

20. oktober - 20. december 2020

Pris pr. person i delt dobbelt værelse fra

DKK 4.995,-

20. oktober - 20. december 2020  
Pris ved 2 personer i delt dobbeltværelse DKK 4.995,- per person
Pris ved 3 personer i delt triple værelse DKK 4.695,- per person
Pris ved 4 personer i 2 x dobbeltværelser DKK 4.495,- per person
   
   
   
Rabat for børn u/12 år kontakt venligst 62ºN  
   
   


Ønskes yderligere information om Oplev Færøerne på få dage 
eller en af vores andre pakkerejser eller en skræddersyet pakkerejse ud fra jeres ønsker? Kontakt os på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo 

BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

           BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

           

  

Pakken indeholder

Fly:

 • fra København* t/r med alle afgifter

*det er også muligt at flyve fra Billund. Kontakt 62ºN for tidspunkter/priser

Hotel:

 • 4 nætter 62°N Hotel***

Pension:

 • Morgenmad

Periode:

 • 20. oktober - 20. december 2020

Lejebil:

 • 5 dages billeje gr. B-bil (Opel Corsa eller lign.) inkl. fri kilometer, forsikringerne CDW + TP*, lufthavnsafgift og moms.

*Selvrisiko kr. 7.000,- pr. skade - hvilket kan blive reduceret til kr. 1.000,- ved at tegne en forsikring (SCDW) på kr. 120,- pr. dag.

Prisen inkluderer ikke:

 • transport mellem øerne (færger og tunneler)
 • rejseforsikring
 • afbestillingsforsikring (vi anbefaler at tegne forsikring hos jeres forsikringsselskab)

Alle oplyste pakkepriser er baseret på de lavest offentliggjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her