• Naturrejse

  Fordyb dig i Færøernes rene natur

  kør selv ferie; 6 dage, 5 nætter

Fordyb dig i Færøernes rene natur

NATUR REJSE; 6 dage / 5 nætter, fra DKK 8.395,-

Denne pakke er et specialtilbud til dig som sætter pris på frisk luft, natur oplevelser og dyreliv. Kom og få et væld af unikt færøske oplevelser - fuglefjeldene, bjergene,små hyggelige bygder og den specielt venlige og gæstfri kultur. Du rejser på egen hånd med bil og vi tilbyder et fuldt program som kan tilpasses efter ønske og behov.

 

PROGRAM:

Dag 1

Ankomst til Vágar lufthavn. Bilen afhentes ved 62°N skranken i lufthavnen før check-in på Hotel Vágar, som ligger få hundrede meter fra lufthavnen.

Herefter foreslår vi en lettere vandretur langs med søen Sørvágsvatn ud til det berømte vandfald Bøsdalafossur. Vandfaldet og den flotte udsigt til vestsiden af Vágar efterlader altid et varende indtryk.

Dag 2

I dag kan I besøge Mykines, Færøernes vestligste ø sammen med en lokal guide. Mykines er for mange et must see og det er især det rige fugleliv og den særprægede vandretur ut til Mykinesholmen som trækker. Her har I rig mulighed for at komme helt tæt på de utallige søpapegøjer der sidder i fjeldskråningen og ud på holmens spids har I en fantastisk udsigt til Færøernes eneste sule koloni. Se under tilkøb vedr. færge og evt. guided tur til Mykines.

Overnatning på Hotel Vágar.


Dag 3 og 4

Tidligt om morgenen køres til Torshavn, hvor fra der sejles med færgen til Suðuroy. Dette er den sydligste og er kendt for sine imponerende stejle og grønne fjeldsider, farverige bygder og den barske vestside med fridtstående klipper og fuglefjelde. Vi anbefaler besøg på både Akraberg, Færøernes sydligste punkt, samt ved den 470 m høje klippe Beinisvørð. Du kan også besøge den lille bygd Fámjin, hvor det orginale første eksemplar af det færøske flag opbevares i den lokale kirke. Flagets ophavsmand blev kun 23 år gammel, og ligger begravet der. Til sidst abeflaer vi også en vandretur til "Hvannhagi", et af de mest smukke og særprægede steder på øen.

Natten mellem dag 3 og 4 tilbringes på Hotel Tvøroyri**, før I om eftermiddagen tager færgen tilbage til Tórshavn, hvor I overnatter de to sidste nætter i Torshavn.

Mens i Torshavn udforsk seværdighederne i hovedstaden Tórshavn på egen hånd. Gå en tur gennem den gamle bydel - Tinganes og úti á Reyni, kunstmuseet og Nordens Hus. Byen har også et pulserende, men roligt by liv med et bredt udvalg af kaféer, restauranter og spændende shoppingmuligheder.

Dag 5

En hel dagstur til øen Nólsoy - kun 20 minutter fra Tórshavn – her vil du opdage en ø helt anderledes end 2010 Europa - du vil rejse flere årtier tilbage i tiden. Du kan også benytte lejligheden til at udforske øen sammen med en lokal guide.

Øen har den største koloni af stormsvaler - men disse fugle er kun mulige til at se om natten.  En vandretur ud til fyrtårent på Borðan, kan anbefales.

Dag 6
Rejsen afsluttes med en køretur på ca. 40 km nord til Vestmanna, hvor en af landets mest populære attraktioner lokker; en sejltur til de fantastiske Vestmanna fuglefjelde. Bagefter kører I direkte til lufthavnen og afleverer bilen, før en forhåbentlig behagelig hjemrejse med kufferten fuld af gode oplevelser.

 

Pris pr. person i delt dobbelt værelse fra

DKK 8.395,-

   
Tillæg for enkelt værelse DKK 2.250,-
Tillæg for at rejse alene DKK 4.295,-
   
Rabat for børn u/12 år kontakt venligst 62ºN  
   
! Gældende priser for 2021  
   

Tilkøb:

 
Mykines med guide inkl. færge, afgifter og færge - Venligst bestil turen gennem 62°N  DKK 1.495,-
Mykines færge og afgifter: Må forudbestilles på www.mykines.fo   
   

Opgradering af bil:

 
Kategori B (Citroen C3 eller lign.)  DKK 35,- pr. dag
Kategori C (Nissan Note eller lign.) DKK 95,- pr. dag
Kategori D (Citroen C4 eller lign.) DKK 115,- pr. dag
Kategori O (Citroen Berlingo eller lign.) DKK 140,- pr. dag
Kategori Q (Nissan Qashqai eller lign.)  DKK 260,- pr. dag
   

Ønskes yderligere information om Fordyb dig i Færøernes rene natur eller en af vores andre pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo  

 

FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Pakken indeholder

Fly:

 • fra København* t/r med alle afgifter med Atlantic Airways

*det er også muligt at flyve fra Billund, Paris, Bergen og Reykjavík. Kontakt 62N for tidspunkter/priser

Hotel:

 • 2 nætter på Hotel Vágar***
 • 1 nat på Hotel Tvøroyri**
 • 2 nætter på Hotel Streym*** eller 62°N Hotel***

Pension:

 • Morgenmad

Periode:

 • maj til august

Leje bil:

 • 6 dages billeje gr. A-bil (Nissan Micra eller lign.) inkl. frikilometer, forsikringerne CDW + TP*, lufthavnsafgift og moms

*Selvrisiko kr. 7.000,- pr. skade - hvilket kan blive reduceret til kr. 1.000,- ved at tegne en forsikring (SCDW) på kr. 120,- pr. dag.

Udflugter:

 • Båd tur til Vestmanna fuglefjelde


Prisen inkluderer ikke:

 • transport mellem øerne (færger og tunneler)
 • Tur til Mykines
 • rejseforsikring
 • afbestillingsforsikring (3% af rejsens pris), som kan tegnes hos 62ºN

 

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her