• smyril line - norrøna

  Færøerne med skib og egen bil

  Kør selv ferie; 11 dage / 10 nætter

Færøerne med skib og egen bil

KØR SELV FERIE; 11 dage / 10 nætter, fra DKK 9.895,-

Smyril Line sejler med det dejlige skib M/S Norrøna fra Hirtshals to gange ugentligt i højsæson og 62°N har lavet følgende forslag til en pakke, som er med afrejse fra Hirtshals lørdag, og hjemrejse fra Tórshavn søndagen efter.

En bil giver en utrolig frihed til at komme rundt i landet. 80% af Færøerne er dækket af broer eller tunneller og infrastrukturen er veludbygget, hvilket gør at man kan komme rundt i landet uden besvær.

Med bil foregår ferien i dit eget tempo, og da det færøske vejr kan variere en hel del fra bygd til bygd, kan du med bil nemt tilpasse dig omstændighederne.

Færøerne er indbegrebet af natur, men der er så meget andet; her er verdens mindste og hyggeligste hovedstad Tórshavn, verdens ældste parlament "Tinganes", en af Europa's bedst bevarede historiske gamle bydele "á Reyni", den mere end 900 år gamle tømmerbygning "Roykstovan", ruinerne af St. Magnus katedralen, Ólav's kirken fra år 1111, og Europa's næsthøjeste forbjerg "Enniberg" med sine 788 meter.

Hotellerne på Færøerne har en god standard, og det stemmer overens med de kulinariske og kulturelle udbud.

Færøerne er en oplevelse for livet; øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. Det skiftende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser og fantastiske farver, samt mødet med de meget gæstfrie indbyggere; der er en væsentlig del af oplevelsen. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede bygder. Der er stilhed, der kun afbrydes af brusende vandfald og øredøvende brænding.

På denne kør-selv ferie kan du opleve noget af det hele og vi foreslår følgende til et 8 dages ophold på Færøerne.

PROGRAM:

Dag 1
Ankomst til Færøerne (Tórshavn) sent søndag aften - kl. 22:30.
Første nat er på det dejlige 62°N Hotel***, som ligger tæt ved havnen.

Dag 2
Formiddagen bruges til at udforske Tórshavn; en vandretur i den gamle bydel "á Reyni", Tinganes og til fortet Skansin - denne tur kan også foretages med lokal guide!

Efter middag køres til Kirkjubøur - Færøernes historiske kulturcenter. Se den ca. 900 år gamle Roykstovan (som regnes for at være verdens ældste beboede træhus), som stadig beboes af kongsbonden, den 17. i rækken. Ólav's kirken fra år 1111 og opkaldt efter Kong Olav den Hellige.

Kirken er den ældste på Færøerne og er stadig i brug. Vi ser ruinerne af Skt. Magnus katedralen, som anses for at være en af de største kulturattraktioner på Færøerne. Om aftenen køres tilbage til Torshavn, og der overnattes igen på 62°N Hotel***.

Dag 3

Vi foreslår, at I udforsker Vagø / Vágar, med en tur til Sørvágur, Bøur og Gásadalur - hvor der er en fantastisk udsigt til Tindholmur og Mykines.

Hvis vejret tillader det, er det oplagt at tage til Mykines - søpapegøje-paradiset på Færøerne - blot 45 min. med færge fra Sørvágur.

I kører tilbage til Tórshavn via vores ældste undersøiske tunnel Vágatunnilin (2002) med det dybeste punkt 105 meter under havets overflade. I overnatter igen på 62°N Hotel city center***.

Dag 4
Dagens tur går til udforskning af de to midterste øer, Streymoy og Eysturoy. Vi foreslår at besøge Vestmanna og den fantastiske bådtur under Færøernes mest populære turistattraktion Vestmannabjergene (ca. 2 timer) med de tårnhøje fugleklipper nord for Vestmanna.

Herefter går turen til Kvívík, hvor I vil se vikingebosættelserne i bygden. Turen fortsættes over Streymoy via "Atlanterhavs-broen" til Eiði - på denne del af turen er der flere steder med helt fantastisk udsigt og specielt over de unikke klippeformationer "kæmpen og kællingen" ud for nordspidsen af Eysturoy. Kør videre i nordøstlig retning og ved vejs ende venter den idylliske bygd Gjógv.

De næste to nætter nydes i det unikke Guesthouse Gjáargarður**.

Dag 5
Kør en tur til Tjørnuvík, hvor I kan få afkølet tæerne ved en vandretur på den dejlige sandstrand, hvor I også kan se spor fra vikingetiden. På vej retur til Gjógv er det et "must" at opleve bygden Saksun; kirken og gården Dúvugarður (museum). Når der køres fra Eiði til Gjógv passerer man Færøernes højeste bjerg Slættaratindur (882 m). Der overnattes igen på Guesthouse Gjáargarður**.

Dag 6
Denne dag fortsætter turen fra Gjógv til Klaksvík - undervejs vil I passere Oyndarfjørður, hvor I kan se de ejendommelige "Rolling Stones" på venstre side ved indkørsel i bygden. Efter Oyndarfjørður går turen gennem Færøernes anden undersøiske tunnel til Klaksvík - i bunden af tunnellen har kunstneren Tróndur Patursson udsmykket tunnellen med lyskunst. 

Dagen bruges i Nordøerne - først til Færøernes nordligste bygd Viðareiði, hvor den trænede har mulighed for at bestige verdens højeste forbjerg og nyde den enestående udsigt over Fugloy, Svínoy, Borðoy og Kunoy.

Efter Viðareiði køres via dæmningen til Kunoy, hvor vi foreslår en vandretur i den fantastiske plantage og evt. nyde en medbragt madpakke. Der bør stoppes ved Christianskirken i Klaksvík - en af de smukkeste kirker på Færøerne.

I overnatter på Hotel Klaksvík***.

Dag 7
Turen går tilbage til Tórshavn - her bør stoppes ved vikingebosættelserne ved Leirvík. I vil nu køre gennem den nyeste undersøiske tunnel fra Runavík til Tórshavn (Eysturoyartunnilin, 2020) med verdens første undersøiske rundkørsel. 

Vi foreslår en heldagstur til øen Nólsoy, med den offentlige båd fra centrum i Tórshavn; en sejltur på 15-20 minutter. Oplevelsen af øen vil bringe dig mange årtier tilbage i tiden. Benyt muligheden til at opleve øen med en af de lokale guider. Det er også muligt at opleve verdens største koloni af stormsvaler og besøge ornitologen Jens Kjeld Jensen og se alle hans udstoppede fugle og dyr.

Sidste nat overnattes på 62N Hotel city center*** med helt kort afstand til færgen.

Dag 8
Sent søndag aften er der afrejse fra Tórshavn mod Hirtshals, og vi håber, at du har masser af nye og rige oplevelser. 

 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra 

DKK 9.895,- 

Tillæg for enkeltværelser på hotellerne ved 2 personer DKK 2.295,- pr person
Pris ved 2 rejsende i enkeltværelser på hotellerne og enkeltkahytter på færgen  DKK 14.890,- pr person
Pris ved 1 rejsende / single travel DKK 15.995,- pr person
Pris ved 3 rejsende / triple værelser DKK 8.195,- pr person
Rabat for børn u/12 år venligst kontakt 62°N  
!!! Priserne varierer   

Tilkøb:

 
Udflugter - Se vores liste med dagsaktuelle udflugter og aktiviteter her  
   
   
   
   

 

Ønskes yderligere information om Færøerne med skib og egen bil eller en af vores andre pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo  

FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Pakken indeholder

Skib:

 • Sejllads mellem Hirtshals og Tórshavn i 2-køje-kammer m/vindue og egen bil.

Hotel:

 • 3 nætter på 62°N Hotel***
 • 2 nætter på Guesthouse Gjáargarður**
 • 1 nat på Hotel Klaksvík***
 • 1 nat på 62°N Hotel***

Pension:

 • Morgenmad på hotellerne

Periode:

 • Hele året

Prisen inkluderer ikke:

 • Transport mellem øerne (færger og tunneler)
 • Rejseforsikring

 

Prisen er baseret på Smyril Lines' laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her