• Færøerne

    På egen hånd

    - en uudforsket verden venter dig

Oplev Færøerne på egen hånd

Færøerne giver dig en unik once-in-a-lifetime oplevelse. En verden af vild og uberørt natur, færøsk gæstfrihed, kulinariske specialiteter, en gammel færøsk sangskat og meget andet venter dig. 62°N byder dig velkommen på de fantastiske øer i Atlanterhavet.

62°N har sammensat en række forskellige spændende pakketilbud, der skal give dig den bedst mulige oplevelse.

Her finder du pakkerejser til dig der ønsker at udforske på egen hånd og rejse i eget tempo. Vi har lavet programforslag og sørget for alt det praktiske som at forhåndsreservere fly, hoteller og i nogle tilfælde også billejen og udflugter, men ud over det er du fri til gøre som det passer dig bedst.

Udforsk Færøerne i lejet bil

Færøerne er en oplevelse for sig. Øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser, og møde med de gæstfrie indbyggere er en væsentlig del af oplevelsen. På denne kør-selv-ferie kan man opleve noget af det hele.

Nætter: 8

Priser fra: 

10.995,-
Fortsæt

Fordyb dig i Færøernes rene natur

Denne pakke er til dig som sætter pris på frisk luf, naturoplevelser og dyreliv. Kom og få et væld af unikt færøske oplevelser - fuglefjeldene, bjergene, små hyggelige bygder og den specielt venlige og gæstfrie kultur.

Nætter: 5

Priser fra: 

8.395,-
Fortsæt

Smuttur til Færøernes charmerende hovedstad

Tórshavn, der er fuld af hygge og charme - og her er flere gode restauranter og caféer. Oplev et fantastisk smukt land med en spændende historie, en rig kultur, fugleliv og kultur.

Nætter: 3

Priser fra: 

4.495,-
Fortsæt

Vinterens højdepunkter på Færøerne

De sidste par år har Færøerne som destination nået flere “top 10” lister over steder man bør se. De fleste besøgende rejser til øerne om sommeren, men hvorfor ikke prøve noget andet og opleve den vilde nordiske natur om vinteren? Det foranderlige vejr kan, og vil, sætte sit præg på oplevelsen

Nætter: 5

Priser fra: 

7.115,-
Fortsæt

Færøerne med skib og egen bil

Smyril Line sejler med det dejlige skib M/S Norrøna fra Hirtshals to gange ugentligt i højsæson og 62N har lavet følgende forslag til en pakke. En bil giver en utrolig frihed til at komme rundt i landet. 80% af Færøerne er dækket af broer eller tunneller og infrastrukturen er veludbygget, hvorfor man let kan komme rundt i det meste af landet.

Nætter: 10

Priser fra: 

8.595,-
Fortsæt

Færøerne komplet - i lejet bil

Oplev Færøerne komplet med denne pakke. Udforsk Færøerne i lejet bil, hvor du har mulighed for at se næsten det hele af landet i en omgang.

Nætter: 11

Priser fra: 

13.495,-
Fortsæt
National Geographic Traveller har udråbt Færøerne til "Verdens mest uspolerede øer"
Læs mere

Vi kan også anbefale

Guidede ture

Guidede ture

Forskellige ture for dig som ønsker et planlagt program hvor en lokal guide viser dig rundt i de mange natur- og kulturoplevelser som giver mere end blot et kig ind i det færøske samfund.

Læs mere

Temarejser

Temarejser

Ture for dig som ønsker at rejse til Færøerne af en helt særlig grund. Her byder vi dig hiking og fiske ture. Også kan du opleve at løbe maraton i den smukke nature, eller nyde musikken på G! festivalen. 

Læs mere

Tilbud

Tilbud

Hvis du har mulighed for at rejse udenfor sæson eller på kort advarsel, kan du være heldig med et af disse unikke tilbud.