• Kom vidt omkring med base i Tórshavn

  Færøerne en all-round oplevelse

  Guidet tur; 8 dage / 7 nætter

Færøerne en all-round oplevelse 2022

GUIDET TUR; 8 dage / 7 nætter, fra DKK 15.895,-

For mange er Færøerne en ukendt destination som de gerne vil opleve, men ikkeved hvordan de skal nærme sig. Vi på 62N kan hjælpe dig med at komme helt tæt påskønne Færøerne med en fuldt planlagt pakke, som sikrer dig en ukompliceret rejseog et behageligt og spændende første ophold. Nyd den uberørte natur, historien ogtraditionerne og den afslappede livsstil. Du rejser individuelt, men vi har forberedtet program med lokale guides som fører an på de daglige ture rundt på øerne.

 

Program:

Dag 1 - Mandag: Ankomst til Vágar lufthavn hvor en taxa venter på at tage dig direkte til hotellet i Tórshavn.

Dag 2 - Tirsdag: Udforsk seværdighederne i hovedstaden Tórshavn på egen hånd. Gå en tur gennem den gamle bydel - Tinganes og úti á Reyni, kunstmuseet og Nordens Hus. Byen har også et pulserende, men roligt by liv med et bredt udvalg af kaféer, restauranter og spændende shoppingmuligheder.

Dag 3 - Onsdag: Besøg Mykines, den vestligste ø på Færøerne. Mykines er kendt for det rige fugleliv,bjergene og den fantastiske vandretur til Mykineshólmur.

Dag 4 - Torsdag: Helsdagstur til øen Suðuroy. Øen er kendt for sine storslåede grønne bjergskråninger, farverige landsbyer og dens robuste vestside med fritstående klipper og stejle fugleklipper. Vi anbefaler at besøge både Akraberg, Færøernes sydligste punkt og den spektakulære klippe Beinisvørð, som er den næsthøjeste fugleklippe på Færøerne

Dag 5 - Fredag: Heldagstur til de nordlige øer, en samling af små øer karakteriseret ved stejle bjergsider som rejser sig lodret op fra havet. Flotte udsigter overøerne Fugloy, Svínoy, Borðoy og Kunoy. Vi besøger kirken i Klaksvík og vikingebosættelserne i Leirvík.

Dag 6 - Lørdag: Udforsk seværdighederne i hovedstaden Tórshavn på egen hånd. 

Dag 7 - Søndag: Oplev den traditionelle færøske levevis på den uforstyrrede ø Sandoy. Her findes bl.a. kolonier af søpapegøjer og fuglefjelde.

Dag 8 - Mandag: Rejsen har nået sin afslutning og bilen venter på at tage dig sikkert til lufthavnen til en forhåbentligt behagelig hjemrejse.

 

Pris pr. person i delt dobbelt værelse fra

DKK 15.895,-

   
Tillæg for enkelt værelse DKK 2.850,-
Tillæg for at rejse alene DKK 2.850,-
   
! Gældende priser for 2022  
   

Tilkøb:

 
Guided sightseeing tur til nordlige Eysturoy om tirsdagen DKK 1.495,-
Guided tur til Vestmanna fuglefjelde om lørdagen  DKK 995,-

 

Ønskes yderligere information om Færøerne en all-round oplevelse eller en af vores andre pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo 

 


 

 FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Pakken indeholder

Fly:

 • fra København* t/r med alle afgifter med Atlantic Airways

*det er også muligt at flyve fra Billund, Paris, Bergen, Edinburgh og Reykjavík. Kontakt 62N for tidspunkter/priser

Hotel:

 • 7 nætter på 62°N Hote eller Hotel Tórshavn ***

Udflugter:

 • 4 dags udflugt med bus, guide og frokost

Pension:

 • Morgenmad alle dage
 • Frokost på dag 3,4, 5,7

Periode:

 • Mai til august

Andet:

 • Lufthavns transfer t/r

Prisen inkluderer ikke:

 • rejseforsikring

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her