• NYHED!

  En vinter oplevelse

  Vinter rejse, 5 dage / 4 nætter

En vinter oplevelse

GUIDET TUR; 5 dage / 4 nætter, fra DKK 6.995,-

Denne pakke er perfekt til besøgende, der ønsker at opleve Færøerne om vinteren. De besøgende vil få lidt af hvert hvad Færøerne tilbyder. Vejrkontrasten er fantastisk på Færøerne, hvor det skifter fra mild til hård på ingen tid i den usædvanlige natur. Lyskombinationen er derudover vidunderlig, hvor du kan opleve lyse farver og mørke på næsten samme tid.

Denne pakke sikrer dig en ukompliceret rejse og en behagelig og spændende oplevelse. Nyd den uberørte natur, historie og traditioner og den afslappende livsstil. 

Som gæst vil du rejse individuelt, men vi har skitseret et program med lokale guider, som vil lede dig på de daglige ture omkring øerne. 

Program:

Dag 1: Mandag

Ankomst til Vágar Lufthavn og en lufthavnstransport vil vente på dig. Før du forlader Vágoy, vil du blive kørt til de vidunderlige bygder: Bø og Gásadalur – steder du må se på øen. Gásadalur har engang været en af ​​de mest isolerede landsbyer på Færøerne, indtil tunnelen blev bygget. Derudover får du muligheden at opleve det flotte vandfald, Múlafossur.

Efterfølgende bliver du transporteret til dit hotel, hvor vi anbefaler at tage et hurtigt overblik over byen og finde noget passende at spise til aftensmad.  

Dag 2: Tirsdag

Du bliver hentet på hotellet og den lokale guide kører nord gennem Streymoy og Eysturoy og vælger de steder, der er værdifulde at besøge baseret på vejrforholdene denne dag. De mindre landsbyer og det flotte landskabet giver dig en uforglemmelig oplevelse. Til frokost arrangerer vi et hyggeligt hjembesøg, hvor du vil møde lokalbefolkningen og se deres hjem.

Dag 3: Onsdag 

Udforsk Tórshavns seværdigheder og attraktioner sammen med en lokal guide. Tag en tur gennem byens gamle del ''úti á Reyni'', som er præget af tæt byggede træhuse. Derudover vil du se verdens ældste parlament Tingasnes og fortet, Skansin. 

 

Dag 4: Torsdag

Brug denne dag på at udforske det charmerende by liv i Tórshavn, hvor stemningen er afslappende og hyggelig. Hovedstaden tilbyder et godt udvalg af caféer, restauranter og interessante indkøbs muligheder. 

 

Dag 5: Fredag

Din tur på Færøerne er nu ved at være over. Check ud fra hotellet, hvor du efterfølgende vil blive afhentet af en lufthavns taxa og kørt sikkert til Vágar lufthavn. Tak for denne gang

Pris pr. person i delt dobbelt værelse fra

DKK 6.995,-

   
Tillæg for enkelt værelse DKK 1.195,-
Tillæg for at rejse alene DKK 3.575,-
   
Rabat for børn u/12 år kontakt venligst 62ºN  
   
! Gældende priser for 2018/2019  
   

 

Ønskes yderligere information om En vinter oplevelse eller en af vores andre pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo  

BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

           BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

           

  

Pakken indeholder

 Fly:

 • fra København* t/r med Atlantic Airways. Alle afgifter inkl.

*det er også muligt at flyve fra Billund, Bergen, Reykjavík og Edinburgh. Kontakt 62°N for tidspunkter/priser

Hotel:

 • Hotel Streym*** eller 62°N Hotel***

Pension:

 • Morgenmad
 • Frokost dag 2

Periode:

 • Oktober -mars

Udflugter:

 • Dag 1,2,3

Transport:

 • Transport t/r Vágar Lufthavn og Tórshavn

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • rejseforsikring
 • afbestillingsforsikring (3% af rejsens pris), som kan tegnes hos 62ºN

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her