• Det bedste af Færøerne

  Rundrejse med rejseleder; 6 dage / 5 nætter

Det bedste af Færøerne 

GUIDET TUR; 6 dage / 5 nætter, pris DKK 13.595,-

Ønsker opleve naturen og en variation af aktiviteter, er Færøerne det perfekt rejsemål. Den uberørte natur skaber et ønske om at udforske øerne, og vi på 62N er klare at arrangere en spændende pakke til dig. Vi kombinerer forskellige former for aktiviteter i denne pakke, hvilket sikrer en ukompliceret rejse og en spændende oplevelse.

Nyd det bedste af Færøerne: naturen, havet, historien og traditionerne fra et aktivt perspektiv, kombineret med den færøske livsstil. Du vil rejse individuelt, men vi har skitseret et program med lokale guider, der vil lede dig på de daglige ture omkring øerne.

Program:

Dag 1 - Tirsdag: 

Ankomst til Vágar lufthavn hvor en taxa venter på at tage dig direkte til hotellet i Tórshavn. Nyd resten af dagen i den charmerenede hovedstad på egen hånd.

Dag 2 - Onsdag: 

Heldags tur til øen Mykines, den vestligste ø på Færøerne. Mykines er kendt for det rige fugleliv, bjergene og den fantastiske vandretur til Mykineshólmur.

Dag 3 - Torsdag: 

Efter morgenmad, er der arrangeret en guidet tur med bus og guide til Saksun og Tjørnuvík. Efter en sightseeing tur, har du muligheden for at tage på en vandretur til Slættaratindur, som er det højeste bjerg på Færøerne. Det 882 meter høje bjerg ligger i den nordlige del af Eysturoy, mellem landsbyerne Gjógv, Eiði og Funningur. Du får en fantastisk 360° udsigt over øerne og fjorden.

Dag 4 - Fredag: 

Dagstur til øen Vágar, hvor du får en guidet tur rundt på øen, og kommer til at opleve de fleste aktraktioner på øen, så som Sørvágsvatn, Níkurin, Bøur, Tindhólmur, Drangarnir, Koltur og det kendte vandfald, Múlafossur.

Dag 5 - Lørdag:

Eftermiddag bliver du hentet på dit hotel i Tórshavn og turen går til Vestmanna.

Du vil opleve en bustur langs bjergene til Vestmanna, hvor du efterfølgende vil tilbringe nogle timer på havet. Turen inkluderer en bådtur til de smukke fugle klipper. Efter bådturen stopper vi ved de gamle viking bosættelser i Kvívík, før vi vender tilbage til Tórshavn.

Dag 6 - Søndag: 

Turen går tilbage til Danmark og du bliver hentet af en taxa, som kører dig sikkert til Vágar lufthavn. Vi håber, at du er mange dejlige oplevelser rigere efter dit møde med Færøerne. 

 

Pris pr. person i delt dobbelt værelse fra 

DKK 13.595,-

Tillæg for enkelt værelse DKK 2.595,-
   
   
! Gældende priser for 2021  
   

 

Ønskes yderligere information om Det bedste af Færøerne eller en af vores andre pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo 

FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Pakken indeholder

Fly:

 • fra København* t/r med alle afgifter med Atlantic Airways

*det er også muligt at flyve fra Billund, Bergen, Paris, Edinburgh og Reykjavík. Kontakt 62N for tidspunkter/priser

Hotel:

 • 5 nætter på 62°N Hotel eller Hotel Tórshavn 

Udflugter:

 • 3 heldags udflugter
 • 1 halv dags udflugt

Pension:

 • Morgenmad alle dage
 • Frokost på dag 2, 3, 4

Periode:

 • Juni til August

Andet:

 • Lufthavns transfer t/r

Prisen inkluderer ikke:

 • rejseforsikring

 

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her