• Færøerne

    Guidede ture

    - en uudforsket verden venter dig

guidede ture på Færøerne

Færøerne giver dig en unik once-in-a-lifetime oplevelse. En verden af vild og uberørt natur, færøsk gæstfrihed, kulinariske specialiteter, en gammel færøsk sangskat og meget andet venter dig. 62°N byder dig velkommen på de fantastiske øer i Atlanterhavet.

62°N har sammensat en række forskellige spændende pakketilbud, der skal give dig den bedst mulige oplevelse.

Under dette afsnit findes ture for dig som ønsker et planlagt program hvor en lokal guide viser dig rundt i de mange natur- og kulturoplevelser og som derved giver dig mere end blot et kig ind i det færøske samfund.

Færøerne en all-round oplevelse

Vi på 62N kan hjælpe dig med at komme helt tæt på skønne Færøerne med en fuldt planlagt pakke, som sikrer dig en ukompliceret rejse og et behageligt ophold.

Nætter: 7

Priser fra: 

12.995,-
Fortsæt

Det bedste af Færøerne

Nyd det bedste af Færøerne: naturen, havet, historien og traditionerne fra et aktivt perspektiv, kombineret med den færøske livsstil. Du vil rejse individuelt, men vi har skitseret et program med lokale guider, der vil lede dig på de daglige ture omkring øerne.

Nætter: 5

Priser fra: 

13.595,-
Fortsæt

En vinter oplevelse

Denne pakke er perfekt til besøgende, der ønsker at opleve Færøerne om vinteren. De besøgende vil få lidt af hvert hvad Færøerne tilbyder. Vejrkontrasten er fantastisk på Færøerne, hvor det skifter fra mild til hård på ingen tid i den usædvanlige natur. Lyskombinationen er derudover vidunderlig, hvor du kan opleve lyse farver og mørke på næsten samme tid.

Nætter: 4

Priser fra: 

4.950,-
Fortsæt

Vi kan også anbefale

På egen hånd

På egen hånd

Her finder du et udvalg af pakkerejser til dig, der ønsker at udforske på egen hånd og rejse i eget tempo

Læs mere

Temarejser

Temarejser

Ture for dig som ønsker at rejse til Færøerne af en helt særlig grund. Her byder vi dig hiking og fiske ture. Også kan du opleve at løbe maraton i den smukke nature, eller nyde musikken på G! festivalen. 

Læs mere

Tilbud

Tilbud

Hvis du har mulighed for at rejse udenfor sesong eller på kort advarsel, kan du være heldig med et af disse unikke tilbud.