• Grupperejse

  Oplev Færøerne på få dage

Oplev Færøerne på få dage

Til gruppen som ønsker en smagsprøve af hvad Færøerne har at byde på, men som ikke har mange dage at gøre godt med - så har vi sammensat en pakke som præcis opfylder dette behov. Programmet er kombineret med en lokal guide, som viser gruppen rundt de valgte seværdigheder.

Program

Dag 1

Gruppen vil blive modtage i lufthavnen. Efterfulgt af en sightseeingtur på Vágoy hvor I vil blive kørt til de små og maleriske landsbyer Bøur og Gásadalur. Turen tilbyder en uovertruffen udsigt over fjorden, øen Tindhólmur og Mykines. Til sidst går turen til Tórshavn og hvor gruppen vil overnatte tre nætter.

Dag 2

Fra morgenstund starter dagen med sightseeing i hovedstaden sammen med jeres guide, hvor I vil få et godt overblik over byen og dens historie, dens arkitektur, gamle bydel Reyni, verdens ældste parlament Tinganes og Skansin. Fra Tórshavn går turen til den historiske kulturelle bygd, Kirkjubøur. Her vil gruppen besøge det gamle træhus Roykstovan med sine 900 år, kirken fra år 1111 og ruinerne af St. Magnus-katedralen. Resten af ​​eftermiddagen er fri på egen hånd.

Dag 3

Heldagstur med guide til Streymoy og Eysturoy, samt de nordlige øer. Første stop er i Saksun, hvor Atlanterhavet omgiver landsbyen. Herefter fortsætter turen videre til Eiði og derefter Gjógv, hvor I vil passere det højeste bjerg på Færøerne, Slættaratindur (882m). Efter en frokostpause fortsætter turen videre nordpå til Klaksvík, den næststørste by på Færøerne. Efter en kort gåtur i Klaksvik udføres en sightseeingtur til øen Borðoy og Kunoy.

Dag 4

Din tur på Færøerne er nu ved at være over og i vil blive kørt sikkert til Vágar lufthavn - forhåbentlig fuld af mange fantastiske oplevelser fra vores 18 små øer i Nordatlanten.

Mere information?

Tøv ikke med at kontakte os for mere information om priser og programmet. Ring til +298 340060 eller send os en mail til incoming@62n.fo

FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Turen inkluderer:

FLY:

 • fra København* t/r med alle afgifter med Atlantic Airways

*det er også muligt at flyve fra Billund, Bergen, Edinburgh og Reykjavík. Kontakt 62N for tidspunkter/priser

GUIDE:

 • Skandinavisk talende guide til alle udflugter

HOTEL:

 • Indkvartering i delt dobbeltværelse som beskrevet i programmet

PENSION:

 • Morgenmad alle dage
 • Mulighed for at tilføje frokost/middag

UDFLUGTER:

 • Alle ture beskrevet i programmet inkl.
  • Bus og guide

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • rejseforsikring
 • afbestillingsforsikring (3% af rejsens pris), som kan tegnes hos 62ºN

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her