• Grupperejse

  En variation af Færøerne

En variation af Færøerne

Hvis gruppen foretrækker naturen og forskellige aktiviteter, er Færøerne den perfekte destination. Det uspolerede miljø skaber et ønske om at udforske øerne, og vi hos 62°N arrangerer med glæde en planlagt pakke til jeres gruppe. Vi vil kombinere forskellige former for aktiviteter i denne pakke, hvilket giver en enestående rejse og en spændende oplevelse.

Program

Dag 1

Ankomst til Vágar Lufthavn, hvor en bus venter på jer og kører direkte til hotellet i Tórshavn. Nyd byen for resten af ​​dagen på egen hånd.

Dag 2

Ved middagstid henter en bus gruppen og tager jer med til Vestmanna, hvorfra i vil komme på en bådtur til de storslåede Vestmanna fugle klipper. På turen tilbage til Tórshavn vil I opleve de gamle Vikingeudgravninger i Kvívík.

Dag 3

Denne dag vil inkludere en guidet tur til toppen af ​​Slættaratindur, det højeste bjerg på Færøerne - beliggende i den nordlige del af Eysturoy, mellem landsbyerne Gjógv, Eiði og Funningur. Hvis himlen er klar, vil I få en fantastisk udsigt til de fleste øer og fjorde.

Dag 4

Tidligt om morgenen vil gruppen blive guidet rundt i den gamle del af Tórshavn og den historiske landsby Kirkjubøur. I Kirkjubøur vil I blive serveret varme drikke og kager i det atmosfæriske Roykstovan. Resten af ​​dagen får du en god mulighed for at udforske historiske og kulturelle seværdigheder i Tórshavn alene. 

Dag 5

Heldagstur til de nordlige øer, en klynge af små øer præget af stejle bjerge, der stiger fra havet. Fantastisk udsigt over øens Fugloy, Svínoy, Bordoy, Kalsoy og Kunoy kan opleves på turen

Dag 6

Denne tur er kommet til en ende og en bus vil transportere gruppen sikkert til lufthavnen.

Mere information?

Tøv ikke med at kontakte os for mere information om priser og programmet. Ring til +298 340060 eller send os en mail til incoming@62n.fo

FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

Turen inkluderer:

FLY:

 • fra København* t/r med alle afgifter med Atlantic Airways

*det er også muligt at flyve fra Billund, Bergen, Edinburgh og Reykjavík. Kontakt 62N for tidspunkter/priser

GUIDE:

 • Skandinavisk talende guide til alle udflugter

HOTEL:

 • Indkvartering i delt dobbeltværelse i Tórshavn som beskrevet i programmet

PENSION:

 • Morgenmad alle dage
 • Mulighed for at tilføje frokost/middag

UDFLUGTER:

 • Alle ture beskrevet i programmet inkl.
  • Bus og guide

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • rejseforsikring
 • afbestillingsforsikring (3% af rejsens pris), som kan tegnes hos 62ºN

Alle oplyste pakkepriser er baseret på Atlantic Airways’ laveste offentligegjorte pris. De aktuelle bookingomkostninger kan være højere.

Se vores generelle bestemmelser her