• Konferencer og Firmarejser

Hvad vi laver

Hos 62°N har vi dedikerede og kvalificerede specialister med flere års erfaring i MICE-branchen, som er ivrige i at gøre dit MØDE, FIRMAREJSE, KONFERENCE eller EVENT til en succesrig og mindeværdig begivenhed.

Vi kreerer skræddersyede løsninger baseret på DINE mål, ønsker og interesser.

Vores service inkluderer alt fra programudvikling, bestilling af flybilletter, overnatning, mødested og aktiviteter til mødedesign, personale, deltagerregistrering, navneskilte og velkomstgaver.

Lad os tage os af planlægningen, så du kan spare tid og fokusere på det, som du gør bedst.

Send din anmodning til mice@62n.fo or call us on +298 340060.

 

Fjernt men nær

Færøerne kan give indtryk af at være en fjern destination begrundet den nordlige placering og separationen af havet. På mange måder kunne man betragte det som fjernt – især i betragtning af de fascinerende traditioner stadigvæk præsente og synlige i dag, som i kontrast til Europas storbyer og Færøernes ellers moderne samfund gør destinationen ekstra autentisk.

Det tager dog kun 2 timer at komme hertil fra Europas fastland.

Og der er mindre end 1 times kørsel med pragtfuld panorama bjerg- og havudsigt hele vejen fra lufthavnen til dit overnatningssted.

 

Direkte fly til Færøerne

København, Danmark (1-3 daglige afgange)

Billund, Danmark (2-6 ugentlige afgange)

OsloNorge (1-2 ugentlige afgange)

Bergen, Norge (2 ugentlige afgange maj-oktober)

Reykjavík, Island (2-3 ugentlige afgange)

Ednburgh, Skotland (2 ugentlige afgange)

Paris, Frankrig (3 ugentlige afgange april-oktober)

SÓL ruter (1-2 ugentlige afgange)

     Spanien - Barcelona, ​​Mallorca, Gran Canaria

     Portugal og Malta

Snart: New York

 

Et-Stop flyforbindelser

Estimeret flyvetid med et stop i København

Frankfurt: 3,5 timer

Amsterdam: 3,5 timer

 

Estimeret flyvetid med et stop i Reykjavik

Chicago: 6 timer

Los Angeles: 8 timer

New York: 6 timer

 

62°N er en IATA godkendt virksomhed, og vi vil gerne arrangere flyene for dig. Vi booker rundt hele verden.

 

Faciliteter og Infrastruktur

Færøerne er, ligesom de andre nordiske lande, et meget moderne samfund med alle nødvendige faciliteter og fremragende infrastruktur.

Her kan vi byde på et spændende udvalg af mødeoptioner fra topklasse 5-stjerne konference-faciliteter med plads op til 600 gæster til mindre bestyrelsesmøde set-ups med de mest fantastiske panoramaudsigter.

De fleste hoteller befinder sig i hovedstaden og rangerer fra betagende 4-stjerne hoteller med exceptionelle by- og havudsigter til dejlige 3-stjerne bycentrum-hoteller og et meget flot og elegant ’waterfront- boutique hotel. I de smukke og farverige omegne på Færøerne findes dertil rare og atmosfæriske bygdehoteller.

Tórshavn med sine rundt 20.000 indbyggere er en af verdens mindste hovedstæder. Alligevel er byen magisk og har næsten alt en hovedstad har brug for – fra designerbutikker til verdensklasse idrætsfaciliteter og afslappende spa oplevelser til hyggelige caféer, en delikat kulinarisk scene, live-musik barrer og livlige diskoteker.

Takket være det gode netværk af veje, tunneller, undersøiske tunneller og broer, er det hurtigt at rejse fra den ene ende af Færøerne til den anden. Fra hovedstaden til den nordligste bygd tager det kun 1 time. Dette tillader vores gæster at bruge mindre tid på at rejse og mere tid på det, som er vigtigt.

På den anden side, hvis det skal være lidt mere eventyrligt, så kan man tage på en bådtur eller helikoptertur til en af de små, mindre tilgængelige øer og kombinere det med fiskeri, dykning, fuglebeskuelse eller en grottekoncert. 

 

Aktiviteter

På Færøerne er næsten alt muligt.

De grandiose, dramatiske bjerge og klipper sammen med det legende og livlige hav og de lange fjorde lægger det perfekte fundament til aktive og ekstreme aktiviteter som f.eks. vandring, cykling, dykning, kayakroning, rappelling, ridning og RIB-båd sejlture.

Færøerne har også den der perfekte ro, som man kun finder i små samfund, hvor naturen hersker. Dette gør Færøerne til det ideelle sted til at samle sine tanker og at dykke ned i nogle yoga-aktiviteter, meditere i bjergene, sejle med en skonnert, slappe af i en spa eller til at prøve noget traditionelt håndværk som f.eks. at strikke.

Hvis du leder efter teambuilding aktiviteter, kan vi også organisere arrangementer som f.eks. konkurrence-roning i traditionelle færøske træbåde, skattejagter med forskellige temaer, pub eller butik ’crawls’, osv.

 

Kontakt os her

ANMOD ET TILBUD

Bæredygtighed

62°N Bæredygtighed Politik

Videoer

Uspoleret, Uopdaget, Utroligt

Færøerne om vinteren

 

 Fotos

HOLD dit næste møde, firmarejse, konference eller arrangement på færøerne

Lad 62°N tage sig af planlægningen, så du kan spare tid

og fokusere på det, som du gør bedst