• Om Færøerne

    Nordlys

Nordlys på Færøerne

Oplev nordlys på Færøerne - dette fantastiske fænomen kan du være heldig at opleve på de smukke øer.

Nordlys - eller aurora borealis, forekommer som oftest om vinteren, og den bedste periode er fra november til februar. Færøerne ligger nordligt nok til at se nordlys, så med lidt held i bagagen kan man opleve dette fantastiske fænomen. Alt afhænger af vejret, og at se nordlys kan ikke garanteres, men rejsen kan kombineres med nogle af de mange spændende naturoplevelser, som Færøerne har at byde på.

Vores gode samarbejde sikrer at du altid får de bedste priser på flybilletter til Færøerne - så vi kan sammensætte en prisbillig pakkerejse efter dine behov. Vores tætte samarbejde med hotellerne på Færøerne og vores egen 62N biludlejning (i samarbejde med Hertz, Europcar og Sixt) giver nogle muligheder, som intet andet rejsebureau kan matche på Færøerne.

billeder: http://vejr.tv2.dk/2016-03-07-se-billederne-imponerende-nordlys-over-faeroeerne

 

Vinterens højdepunkter på Færøerne

Oplev den vilde nordiske natur om vinteren og kombinér jagten på nordlys. Det foranderlige vejr kan, og vil, sætte sit præg på oplevelsen. Solen står lavt over horisonten. Havets farve ændrer sig fra indigo, skiefer, tin til sølvfarvet på sekunder. Omringet af øde hav til alle sider, oplyses øerne af poetisk lys. , og om aftenen kan man opleve nordlyset danse på himlen.

Du kan opleve vandfaldet ved Gásadalur, den skummende sø, "Atlanterhavsbroen", "kæmpen og kællingen", den fantastiske udsigt over de fritstående klipper på vestsiden af øen, og meget mere. Læs mere om vinterens højdepunkter på Færøerne som samlet pakkerejse

 

Mere information om rejser til Færøerne?

Ønskes yderligere information om vores pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel: +298 340060 eller email incoming@62n.fo