• Koks - gastronomi i verdensklasse

    KOKS

KOKS restaurant

Hvis du vil opleve færøsk gastronomi på højeste niveau, bør du unde sig selv oplevelsen af at spise på restaurant KOKS, som i 2017 blev den første færøske restaurant til at modtage en Michelin stjerne.

KOKS anvender friske lokale råvarer fra Færøerne. De fritgående får, der græsser på bjergsiderne, vildtfugle som mallemukker og fisk og skaldyr af højeste kvalitet fra Atlanterhavets næringsholdige vand danner rammen om menuen hos KOKS. Køkkenet eksperimenterer med færøske traditionelle måder at tilberede mad på, såsom saltning, tørring og fermentering. Den salte og kølige luft gennem vinterhalvåret har gennem tiderne givet mulighed for den helt unikke færøske tradition for fermentering, som med sin komplekse smag giver en helt ekstraordinær smagsoplevelse.

KOKS blev fik en udmærkelse som årets nordiske restaurant i 2015 og kan nu bryste sig af en Michelin stjerne som bevis for den ypperste gastronomiske oplevelse.

KOKS restaurant leverer en udsøgt oplevelse, og hos 62°N sørger vi for at denne restaurant sammen med andre kan danne rammen om en uforglemmelig gastronomisk tur, hvor du ser og smager det bedste, Færøerne kan byde på.

 

Mere information om rejser til Færøerne?

Ønskes yderligere information om vores pakkerejser? Kontakt venligst 62ºN på tel. +298 340060 eller email incoming@62n.fo