SAS flyver dig til Færøerne

Som noget nyt startede SAS i 2017 at flyve til og fra Færøerne. Selskabet flyver til Vágar lufthavn, der ligger på den vestligste ø, og hvor det er nemt at komme videre til hovedstaden Tórshavn eller de andre øer. Der er gode muligheder for at tage enten at leje en bil hos 62°N car rental, en taxi eller rejse med bus.


Flyv med SAS fra København

SAS, også kendt som Scandanavia Airlines, flyver fra København med afgange hver dag i sommermånederne og 4-5 gange om ugen igennem vintermånederne. Du kan se alle afgangene på flyselskabets hjemmeside, hvor du også kan læse nyttig information om før, under og efter flyrejsen med SAS her. Fra Danmark tager det ca. 2 timer at flyve til Færøerne. SAS tilbyder yderligere flere kombinerede destinationer via Købehavnen til nærmest hele verden.

Nyttig information omkring flytrafikken 

På SAS hjemmeside kan du altid blive opdateret omkring flytrafikken til- og fra Færøerne. Klik her for at se specifik information om de enkelte afgange og ankomster.

Bestil flybilletter til Færøerne gennem 62°N

Køb dine pakkerejser med flyrejse, overnatning og evt. billeje gennem 62°N, så får du markedets bedste priser på rejser til Færøerne. Gennem vores samarbejde med de væsentligste turistaktører på Færøerne får vi adgang til nogle helt specielle priser, som vi kan give videre til vores kunder. Vi har 50 års erfaring med rejser til Færøerne, og kan derfor sammensætte en pakkerejse der passer præcist til jeres behov og ønsker.


Mere information om flybilletter til Færøerne?

Har du brug for mere information om flybilletter, så er du meget velkommen til at kontakte 62°N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.

Du kan også læse mere om flyselskabet SAS her.

 

Pakkerejser

Se nogle af vores pakkerejser til Færøerne med SAS.