Rejser til Færøerne

Du finder et stort udbud af rejser til Færøerne hos 62°N. Vi arrangerer pakkerejser og temarejser til Færøerne hvor både flyrejse, overnatning og evt. billeje indgår. Vi har rejser til Færøerne i flere forskellige prisniveauer, alt efter længde på rejse, tema og hvor I måtte ønske at overnatte. Vi har et godt samarbejde med en lang række hoteller og andre muligheder der ligger godt fordelt over Færøerne - og som giver gode muligheder for turrejser rundt om i landet.


62°N er specialister i rejser til Færøerne

Med 50 års erfaring med rejser til Færøerne, så er rejsebureauet 62°N den mest erfarne aktør på det Færøske marked. Vi kender selvfølgelig Færøerne på kryds og tværs, og kan sammensætte de mest interessante pakkerejser til Færøerne. Vores mangeårige samarbejde med flyselskaber, hoteller, biludlejning, etc. giver os adgang til nogle helt specielle priser. Det gør det muligt for os at tilbyde nogle yderst konkurrencedygtige pakkerejser til Færøerne.

Med vores mangeårige erfaring og kompetencer på det færøske marked, kan vi også hjælpe jer med specialrejser til Færøerne - hvad enten det er grupperejser, skolerejser, konferencer, teambuilding, firmaudflugter, etc..

 

Mere information om rejser til Færøerne?

Ønsker du yderligere informationer om rejser til Færøerne, så er du meget velkommen til at kontakte 62N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.