Rejser Færøerne

Når du rejser til Færøerne vil du med egne øjne opleve hvorfor øerne er blevet kåret til "Verdens mest indbydende rejsemål" af National Geographic. Blandt en undersøgelse med 111 forskellige øsamfund over hele verden blev Færøerne placeret øverst på listen - foran øer som Azorererne, Lofoten, Bermuda og Hawaii. Færøerne kan måske ikke fremvise det helt samme klima som nogle af disse øer, men efter blot 2 timer i fly fra Danmark, vil du blive mødt af et helt eventyrligt land, som du ikke oplever andre steder i verden. På Færøerne vil du opleve en verden af vild natur, skøn gæstfrihed, kultur og måske det reneste hav i hele verden. Du vil på samme vis som panelet af 522 velberejste eksperter, undre dig over at der stadig findes så uspolerede destinationer tilbage.


Naturen i centrum

Naturen er imponerende, rå og uforfalsket. Store klipper, fjelde, grønne enge og et meget rigt dyreliv. Landskabet er altid varieret og fascinerende, hvor end du kommer frem - både set fra vandet i en båd og fra land på vejen eller de mange vandrestier. Du vil for alvor opleve naturen, når den viser tænder med en frisk storm eller dejlig sol fra en klar himmel. Du vil nemlig møde mange forskellige vejrtyper på dine rejser til Færøerne - lige meget om det er sommer eller vinter. De korte afstande og det veludbyggede vejnet, gør det samtidigt muligt at hurtigt at bevæge sig derhen hvor det gode vejr befinder sig. 


Andet end pragtfuld natur

Naturen fylder meget på en rejse til Færøerne, men der er mange andre ting du kan foretage dig. De små afstande giver gode muligheder for at se det meste af Færøerne - og dermed se mange af de spændende ting som findes rundt om i landet. Selv om Færøerne kun har omkring 50.000 indbyggere vil du opleve, at vi har de fleste ting som I måtte efterspørge i forbindelse med en god ferie - det hele er blot i mindre målestok, end du måske oplever i større lande. Du kan læse mere om Færøerne her.


Bestil dine rejser til Færøerne hos 62°N rejsebureau - og spar penge

Du kan med fordel bestille dine rejser til Færøerne gennem det færøske rejsebureau 62°N. Vi er landets mest erfarne rejsebureau, og kan hjælpe vores kunder til at sammensætte pakkerejser præcis efter jeres ønsker og behov. Vi har stor erfaring i at arrangere grupperejser, skolerejser, udflugter og specialarrangementer som konferencer, team building, firmaudflugter til Færøerne, mv. Vi har et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere i Færøerne, der giver os adgang til nogle helt specielle priser. Du vil derfor opleve at vores pakkerejser samtidig er meget konkurrencedygtige. Udover rejsebureau driver vi hotel og biludlejning på Færøerne, og vi her mulighed for give jer ekstraordinære gode tilbud i forbindelse med pakkerejser til Færøerne.


Mere information om rejser til Færøerne?

Ønsker du yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte 62N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.

Pakkerejser

Se vores udvalg af spændende pakkerejser her

FÆRØERNE - EN UUDFORSKET VERDEN VENTER DIG

62°N har sammensat en række forskellige spændende pakketilbud, der skal give dig den bedst mulige oplevelse på Færøerne

Læs mere