Hotel Færøerne?

Søger du et hotel på Færøerne? - så er der gode muligheder for at finde et hotel der passer perfekt til dine ønsker og behov. Der er et fint udvalg af hoteller på Færøerne - i forskellige kategorier og prislejer. De korte afstande og gode vejforbindelser gør det samtidigt muligt at vælge et hotel på Færøerne, som er tæt på fleste af seværdighederne.

Vælger du f.eks. Hotel Vágar, der ligger i umiddelbar nærhed af lufthavnen, så er det et rigtig godt udgangspunkt for ture til både hovedstaden Tórshavn og Nordøerne. Det er et 3* hotel med 24 dobbelt værelser og 2 suiter. Hotellet har a'la carte køkken, og er samtidigt et rigtigt godt konference hotel med 3 mødelokaler - alle med fuldt AV-udstyr.

Hoteller på Færøerne:

Hotel Vágar i Sørvágur, Vágar

Hotel Gjáargarð i Gjógv, Eysturoy

Hotel Klaksvík i Klaksvík, Borðoy

Hotel Føroyar i Tórshavn, Streymoy

Hotel Tórshavn i Tórshavn, Streymoy

Hotel Hafnia i Tórshavn, Streymoy

Hotel Streym i Torshavn, Streymoy

Hotel Havn i Torshavn, Streymoy

Bládýpið i Torshavn, Streymoy

Hotel Tvøroyri på Tvøroyri, Suðuroy

Hotel Bakkin i Vágur, Suðoroy

Bestil hotel på Færøerne - inklusiv flyrejse

Når du bestiller et hotel på Færøerne gennem 62°N, så får du flyrejsen med i prisen. Du har ligeledes mulighed for at leje en bil gennem 62°N biludlejning til favorable priser. Ved en samlet pakkerejse, har du mulighed for at få nogle meget konkurrencedygtige priser på rejser til Færøerne - vi har nemlig adgang til helt specielle priser hos vores samarbejdspartnere.

Du kan se vores udvalg af pakkerejser, som indeholder forskellige hotel på Færøerne, samt lejebil her.

Alternativ til et hotel Færøerne?

Ønsker du en anden overnatningsmulighed end et hotel på Færøerne, så har vi et rigtigt godt samarbejde med de Færøske vandrehjem og gæstehuse. Der er også gode muligheder for at leje sommerhuse og lejligheder over de meste af øerne. Se her vores store udvalg af sommerhuse og lejligheder til leje.


Mere information om hotel Færøerne?

Ønsker du yderligere informationer om hotel på Færøerne, så er du meget velkommen til at kontakte 62N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.