Færøerne rejser

Efter blot 2 timers flyvning fra Danmark lander du på de mest eventyrlige øer midt ude i Nordatlanten. De 18 små øer er placeret mellem Shetland, Island og Norge, og vil med garanti gøre et dybt og positivt indtryk på dig, vil følge dig resten af dit liv. På Færøerne vil du blive mødt af en verden af vild og uberørt natur, stor gæstfrihed, kultur og noget af det reneste hav i hele verden. Du vil formentlig undre dig over at der stadig findes så uspolerede steder tilbage - og så tæt på Danmark. Øerne er så enestående, at de i 2007 blev kåret til "Verdens mest indbydende rejsemål" af magasinet National Geographic.


Du kan se frem til de helt store naturoplevelser 

Det er en mageløs natur - ganske rå og uforfalsket. Med store forrevne klipper, stejle fjelde, grønne enge og et rigt dyreliv. Du vil aldrig få nok af dette landskab, som smukt bugter sig fra bygd til bygd over hele landet. Hvad enten du oplever naturen fra vandet i en båd eller på vandreture inde på land, vil du blive fascineret over den store variation du møder. Fuglelivet er også imponerende, og som gør øerne til yndet rejsemål for ornitologer og fugleinteresserede. Det er bl.a. på Færøerne at man kan opleve verdens største koloni af lille-storm-svaler og de karakteristiske søpapegøjer. Holder du af fiskeri? - så er der virkeligt gode muligheder på Færøerne for at få nogle fantastiske fisketure på havet omkring øerne. Det er også her at du kan fiske efter den hurtige og meget kæmpende sildehaj på mellem 70 og 200 kg. Når du skal ud i naturen er det dog altid en rigtig god ide at holde lidt øje med vejrudsigten. Vejret er meget kontrastfuldt, så det ene øjeblik kan du opleve stærk blæst og regn - hvorefter det hurtigt kan skifte det smukkeste solvejr. Da afstandene er meget små på Færøerne, kan man hurtigt med fordel køre efter det gode vejr.


Færøerne er meget mere end natur

Der er ingen tvivl om at naturen er det store udgangspunkt for alle ture til Færøerne, men der er mange andre spændende muligheder, som du kan tage dig til under dit besøg på Færøerne. Der arrangeres daglige udflugter til de mange seværdigheder, og som du kan læse mere om her.

 

Tórshavn er et absolut must på en rejse til Færøerne

I forbindelse med rejsen er det er must at besøge verdens mindste hovedstad, Tórshavn. En yderst charmerende by med mange interessante steder at kigge nærmere på. Ikke mindst det gamle bydel "úti á Reyni" og lagtinget som næsten ser ud som den gjorde i middelalderen. Den er aldrig blevet ødelagt af en storbrand, som det er sket for de fleste andre nordiske træhusbyer. Som "hovedstad" er der mange af de samme muligheder som i andre storbyer - bare i en meget mindre og hyggeligere skala. Her finder du et aktivt forretningsliv, gode restauranter og hoteller, cafeer, gallerier, konferencefaciliteter og levende musik. Besøg også verdens ældste parlament, Tinganes, som ligger nede ved havnen i skønne omgivelser.

Bestil dine rejse gennem 62°N

62°N har 50 års erfaring med at arrangere rejser til Færøerne. Det gør os til det ældste og mest erfarne rejsebureau på Færøerne, og vi kan med stolthed sige, at vi kender de bedste steder på de smukke øer. Vi bruger alle vores erfaringer og kompetencer når vi sammensætter vores pakkerejser til Færøerne. Vi arbejder sammen med de væsentligste turistaktører på Færøerne, og har adgang til nogle helt specielle priser. Vi har derfor mulighed for at udvikle nogle pakkerejser til meget konkurrencedygtige priser - som indeholder både overnatning og flyrejser. Da vi samtidig driver biludlejning på Færøerne, kan vi også trække billeje med ind i pakkerejserne til yderst fornuftige priser.

Vi arrangerer også grupperejser, konferencer, skolerejser, teambuilding, firmaudflugter, etc., så det er bare om at spørge os, så finder vi på en god løsning der dækker jeres behov og budgetter. Se vores pakkerejser her.


Mere information?

Ønsker du yderligere informationer om rejser til Færøerne, så er du meget velkommen til at kontakte 62N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.

Pakkerejser til Færøerne

Se vores store udvalg af pakkerejser her

 

 Vil du leje en bil under dit ophold?

62°N har sit eget biludlejningsselskab hvor du kan leje en bil til din tur rundt på Færøerne. Læs mere her  eller book din bil her.