• Færøernes flyselskab

    Atlantic Airways

Atlantic Airways flyver dig til Færøerne

Det er det færøske flyselskab Atlantic Airways der sørger for en behagelig flyvetur til - og fra Færøerne. Selskabet flyver til Vágar lufthavn, der ligger på den vestligste ø, og hvor det er nemt at komme videre til hovedstaden Tórshavn eller de andre øer. Der er gode muligheder for at tage enten en taxi, bus eller at leje en bil hos 62°N car rental. Gennem Atlantic er der også mulighed for at flyve med helikopter mellem nogle af øerne - dog ikke frem og tilbage samme dag!


Flyv med Atlantic Airways fra København, Billund eller Aalborg

Atlantic Airways flyver fra henholdsvis København, Billund og Aalborg, med afgange flere gange hver dag. Du kan se alle afgangene på flyselskabets hjemmeside, hvor du også kan læse nyttig information om før, under og efter flyrejsen med Atlantic Airways her. Fra Danmark tager det ca. 2 timer at flyve til Færøerne. Under flyturen får i tilbydt mad, drikke og kaffe/te helt gratis.

Udover dette flyver Atlantic Airways også til Reykjavík 2 gange om ugen. Om sommeren flyver de også direkte til andre destinationer, som kan variere. Læs mere om Atlantic Airways udbud af destinationer.

Nyttig information omkring flytrafikken 

På Atlantic Airways hjemmeside kan du altid blive opdateret omkring flytrafikken til- og fra Færøerne. Klik her for at se specifik information om de enkelte afgange og ankomster.

 

Bestil flybilletter til Færøerne gennem 62°N

Køb dine pakkerejser med flyrejse, overnatning og evt. billeje gennem 62°N, så får du markedets bedste priser på rejser til Færøerne. Gennem vores samarbejde med de væsentligste turistaktører på Færøerne får vi adgang til nogle helt specielle priser, som vi kan give videre til vores kunder. Vi har 50 års erfaring med rejser til Færøerne, og kan derfor sammensætte en pakkerejse der passer præcist til jeres behov og ønsker.

Mere information om flybilletter til Færøerne?

Har du brug for mere information om flybilletter, så er du meget velkommen til at kontakte 62°N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.

Du kan også læse mere om flyselskabet Atlantic Airways her.

 

Pakkerejser

Se nogle af vores pakkerejser til Færøerne med Atlantic Airways.