• Om Færøerne

    Sheepview 360°

Sheepview 360°

Færøerne har nogle af de smukkeste veje i verden, hvor du kan opleve en uforglemmelig tur gennem grønne bjerge, dale og langs havet. Men der var engang et problem - Færøerne manglede på Google Street View og derfor kunne man ikke dele det smukke land med omverden.

I 2016 oprettede Visit Faroe Islands Sheep View 360° kampagnen, hvor de anmodede Google om at blive vist på Google Street View ved at oprette deres egen version.

"Vi vil have Google Street View"

"Da vi startede dette projekt, ønskede vi at få Google Street View til rådighed på Færøerne, således vi kunne dele vores smukke land med verden og med alle de mennesker, der ikke har midler til at besøge øerne." siger Durita Andreassen fra Visit Faroe Islands.

Projektet begyndte med at de fastgjorte 360° kameraer på får og efterfølgende blev billederne overført til Street View -  og håbede at Google ville afslutte jobbet. Da kampagnen ramte overskrifterne, leverede Google øboerne kameraudstyr. Folk fangede efterfølgende billeder ved forskellige metoder: til fods, biler, cykler, kajakjer, skibe og endda med trillebøre.

SUCCES!

I november 2017 resulterede denne kampagne i, at Færøerne også er tilgængelige på Google Street View og missionen er dermed fuldført.

 

VIDEO

Sheepview 360°

 

Google kommer