• Aktiviteter på Færøerne

    Udflugter og events

Aktiviteter på Færøerne

Her har 62ºN præsenteret et bredt udvalg af daglige udflugter og aktiviteter som Færøerne har at tilbyde på de forskellige øer.

Alle udflugterne er garanteret i nævnte periode - dog er visse afhængige af vejret, såsom sejlture, fjeldture og udsigtsture.

Der guides hovedsagligt på skandinavisk og engelsk. Andre sprog på forespørgsel.

Der tages forbehold for eventuelle program- og prisændringer.

Brug kallenderen i højre kollonne for at se hvilke udflugter der er i udbud de ønskede dage. Du skal vælge dato i kallenderen før du kan bestille.

For at kunne håndtere booking, betaling samt fremsendelse af voucher - skal evt. bookinger foretages min. 1 uge før gennemførelse

 

Kalender

Highspeed tour; Hestur - kittiwakes and caves

Højhastigheds tur fra mandag til fredag kl. 9.00 og 13.30 mellem 1.Maj og 31. August 2022

Læs mere
Highspeed tour; Hestur - kittiwakes and caves

Højhastigheds tur fra mandag til fredag kl. 9.00, 11:20, 13:30, 16:00 og 18.00 mellem 1.Maj og 31. August 2022

 

Pris: DKK 520,- per person

Denne rundtur fra Gamlarætt på Streymoy til øen Hestur inkluderer sightseeing rundt om øen. Langsomt bevæger vi os så tæt som muligt på fuglene under klippen, Loftið, hvor de lodrette vægge måler omkring 1.200 fod. På øen Hestur er der lomvier, søpapegøjer, sorte lomvier, skarve, mallemukke og edderfugle, samt et par sælhuler. Hvis vejret er godt sejler vi også ind i grotterne Álvagjógv og Klæmintsgjógv.  Havstrømmen og vindretninger bestemmer, hvilken vej vi sejler rundt om øen.  

 

Man kan tage bus nummer 101 fra Tórshavn til Gomlurætt.

 

Når du booker, noter venligst hvornår du ønsker turen skal starte.

Luk Bestil

Golden Circle

 

 (Saksun, Tjørnuvík & Gjógv)

 1. Juni - 31. August 2022

Læs mere
Golden Circle

Golden Circle tur

Tirsdage 09.00 – 17.00

Pris: DKK 1.495,- inkl. transport, guide og frokost.

Afhentning i Tórshavn

 

Oversigt:

Nyd denne guidede heldagstur til tre af de smukkeste bygder, det største vandfald og nogle af de bedste udsigter, som Færøerne har at byde på. Mellem hver bygd er der et fotostop eller to, og der vil være masser af tid til at gå rundt alene eller i selskab med guiden. Mad og drikke serveres løbende.

 

Hvad kan man forvente:

Man bliver mødt af en guide og chauffør om morgenen på hotellet eller det angivne afgangssted. Nu er det bare at sætte sig ned, slappe af og lytte til historierne fra guiden, mens vi kører ud af Tórshavn. Den første bygd vi besøger er Saksun. Her kan man gå frit rundt og tage billeder og nyde den forbløffende skønhed, der omgiver bygden. Den næste bygd hedder Tjørnuvík og er kendt for dens fantastiske udsigt af klipperne som står højt i havet kaldet ”Kæmpen og kællingen”. Fra Tjørnuvík til bygden Gjógv stopper vi ved vandfaldet Fossá, der betragtes som Færøernes største vandfald. Når vi ankommer til Gjógv, som betyder kløft, er der tid til frokost og noget at drikke. At spise frokosten ved den enorme grøft er meget specielt og fornøjeligt. Efter at have gået til enden af kløften og rundt i bygden, går turen til Eiðisskarð, hvorfra man kan se ”Kæmpen og kællingen” endnu bedre. På hjemturen kører i efter den gamle bjergvej til Tórshavn, hvor man ser Færøernes eneste fængsel og den utrolige udsigt fra Norðadalsskarð til øen Koltur.  

Luk Bestil

Mykines tur

Søpapegøje øen

1. Juni - 31. August 2022

Læs mere
Mykines tur

Mykines tur (Søpapegøje øen)

Mandage, Onsdage og Fredage 09.00 – 19.00

Pris: DKK 1.995,- inkl. transport, guide, færge, gebyr og frokost.

Afhentning i Tórshavn

 

Oversigt:

Nyd en hel dag ude på fugleøen Mykines. Den lokale guide byder dig velkommen, når du ankommer til bygden, og starter med det samme at fortælle historier om Mykines. Turen ud til fyrtårnet på Mykineshólmur, som er et samlingssted for fugle, tager cirka to timer. Her får man muligheden for at komme helt tæt på søpapegøjen. At se de tusinde søpapegøjer, suler og andre fugle mens man vandrer i det smukkeste landskab, Færøerne har at byde, kan virkelig få tiden til at stå stille.

 

Hvad kan man forvente:  

Du vil blive hentet ude foran dit hotel. Efter at have forladt Tórshavn går turen efter den gamle bjergvej mod Vágoy, hvor man kører gennem en af Færøernes to undersøiske tunneler. Når vi ankommer til bygden Sørvágur, går vi ombord på færgen der fører os til Mykines. Vi vil blive mødt af en lokal guide når vi ankommer til øen Mykines, og så begynder den fantastiske tur. Frokost og flaskevand vil være til rådighed til dig, så alt du skal gøre er at nyde vidunderne omkring dig på dette majestætiske sted. Vi tager derefter færgen tilbage til Sørvágur kl. 17.00 og begynder på rejsen tilbage til Tórshavn, hvor turen afsluttes omkring kl. 18.00.

Luk Bestil

Nordøernes højdepunkter

Særlig tur - seks øer på en dag. 

1. Juni - 31. August 2022

Læs mere
Nordøernes højdepunkter

Nordøernes højdepunkter – Særlig tur – Seks øer på en dag

Fredage 09.00 – 18.00

Pris: DKK 1.995,- inkl. transport guide, færge og frokost.

Afhentning i Tórshavn

 

Muligt at tilføje en gåtur til Kallurin på Kalsoy for DKK 600,- (Du vil derefter gå glip af at besøge bygden Mikladalur og se statuen af sælkvinden.

 

Oversigt:

En guidet heldagstur hvor du vil besøge seks øer på en dag. Bussen vil hente og sætte dig af ved dit hotel i Tórshavn. Nu kan du læne dig tilbage og nyde historierne fra guiden og de fantastiske omgivelser uden for, mens vi kører mod nord. Du vil se den berømte statue af sælkvinden, besøge Kalsoy, Klaksvík, Kunoy, Viðareiði og mange andre steder. Der vil være flere fotostops på vejen, og du får også en madpakke og noget at drikke. Dette er en tur med alt inkluderet, uden ekstra gebyrer, så du kan bare nyde dagen og lade de lokale gøre alt for dig.

 

Hvad kan man forvente:

Dette er en guidet heldagstur med måltid, drikkevarer, færgebillet og alle gebyrer inkluderet i prisen. Du bliver hentet og sat af ved dit hotel i Tórshavn. Du besøger seks øer, Streymoy, Eysturoy. Borðoy, Kalsoy, Viðoy og Kunoy, hvilket udgør 1/3 af den samlede mængde øer. Der vil være flere fotostops og besøg i forskellige bygder som Mikladalur, hvor sælkvinden står, og den nordligste bygd på Færøerne, Viðareiði. Turen tager også gennem en af de to undersøiske tunneler på Færøerne, og midt i denne tunnel ser du kunstværk fra den berømte kunstner Tróndur Patursson.

Luk Bestil

Vágar

Gásadalur vandfald, Bøur, Tindhólmur & Drangarnir.

1. Juni - 31. August 2022

Læs mere
Vágar

Fotograf Tur (Gásadalur vandfald, Bøur, Tindhólmur og Drangarnir)

Mandage kl. 09.00 - 15.30

Pris: DKK 1.495,- inkl. transport, guide og frokost

Afhentning i Tórshavn

 

Mulighed for at tilføje gåtur til Trælanípan (The slave cliff) for DKK 600,- (Turen vil blive forlænget 3 timer og slutter kl.17:30)

Oversigt:

Guided tur rundt hele øen, Vágoy, i en komfortabel, mini bus. På turen vil du se seværdigheder som Leitisvatn, Níkurin, Bøur, Tindhólmur, Drangarnir og de berømte vandfald, Múlafossur. 

Hvad kan man forvente:

En 5 timers guided tur som begynder og slutter udenfor dit hotel i Tórshavn. Vi starter turen imod Vágoy, igennem den gamle bjergvej. På vejen laver vi to fotostops, hvor du vil se øen, Koltur og det eneste færøske fængsel. Vi kører igennem færøernes første undersøiske tunnel, som blev færdig i 2002, til øen Vágoy. Vi kører igennem hele øen til bygden, Gásadalur, hvor det berømte vandfald Múlafossur er. Vi forlader bussen og går rundt i bygden, hvor der er flere muligheder for at tage billeder. Derefter besøger vi bygden Bøur og Sandavágur, med flere fotostops, for eksempel af holmen, Tindhólmur og Drangarnir. Når vi har besøgt bygderne, kører vi igen til Tórshavn, på en anden vej, sådan at du kommer til at se så meget som muligt. Du bliver sat af igen på dit hotel i Tórshavn.

 

 

Luk Bestil

Heldagstur til Suðuroy

Suðuroy, den sydeste ø på Færøerne.

1. Juni - 31. August 2022

Læs mere
Heldagstur til Suðuroy

Suðuroy - Heldagstur

Torsdage kl.08.00 - 20.00

Pris: DKK 1.995,- inkl. transport, guide, færge og frokost

Afhentning i Tórshavn

 

Oversigt:

Turen tager os til den sydeste ø på Færøerne, Suðuroy, som har været uden for rækkevide for turister til nu. Grunden for dette er den 2 timer lange sejltur hver vej og de besværlige busforbindelser på øen. Suðuroy er kendt for sit fantastiske rå landskab, stærke kultur og søde mennesker med en anderledes dialekt end de fleste på Færøerne. 

 

Luk Bestil

Vestmanna fuglefjelde

Daglige sejlture til en af Færøernes mest besøgte attraktioner

Læs mere
Vestmanna fuglefjelde

Alle dage kl. 10.15 og kl. 14.15
Pris pr. voksen 350,- /  barn (6-13 år): 175,-

Her er noget for alle sanser. Lyden af søfugle, havets hvisken og farvespil, klippernes vejrbidte formationer og himlen, der rører ved fjeldets tinder.

Båden glider ind i grotte og dagen forsvinder et øjeblik. Mørke og lyden af dryppende vand og så pludselig ude igen, på den anden side - en ubeskrivelig oplevelse, der skal prøves.

Turens varighed ca. 2 timer
*Denne tur inkluderer kun bådturen og ikke transfer til/fra Vestmanna

Luk Bestil

Vestmanna Fuglefjelde og panorama udsigt

Sejltur til Vestmanna fuglefjelde, og panorama udsigt. Turen inkluderer foruden sejlture fra Vestmanna også guidet transfer fra Tórshavn

1. Juni - 31. August 2022

Læs mere
Vestmanna Fuglefjelde og panorama udsigt

Onsdage og lørdage
Kl. 12.00 - 17.00
Inkl. guide, bus og sejltur
Voksen kr. 995,-

Med bus ad fjeldvejen til Vestmanna, hvorfra der sejles imellem klipperne og ind i grotterne.

Efter sejlturen standses der ved vikingebosættelserne i Kvívík, før turen går tilbage til Tórshavn.

Starter med afhentning ved hotel/busterminal i Tórshavn.

Luk Bestil

Sagaøen Sandoy og Kirkjubøur

Heldagsudflugt til en af de mest uspolerede øer, hvor man stadig oplever den traditionelle færøske livsstil.

1. Juni - 31. August 2022

Læs mere
Sagaøen Sandoy og Kirkjubøur

Søndage
Kl. 10.00 - 19.30
Inkl. guide, bus, færge og madpakke/frokost
Voksen kr. 1.495,-

Heldagsudflugt til en af de mest uspolerede øer, hvor man stadig oplever den traditionelle færøske livsstil.

Der er mange seværdigheder på denne tur heriblandt søpapegøjekolonier og fugleklipper. Madpakke spises undervejs.

Også besøger i Færøernes historiske center Kirkjubøur, som er middelalderens kulturelle og kirkelige centrum. Der har vi Muren, resterne af en storslået planlagt domkirke, samt Olavskirken og Kongsgården, det tidligere bispesæde.Luk Bestil

Grottekonsert

Tag med til øen Hestur, hvor vi finder den magiske Klæmints-gjógv, der danne rammen om de verdenskendte grottekoncerter.

Læs mere
Grottekonsert

Maj til august 2022:

 

Dato i  maj: 1,8,15,22 and 29 

Dato i juni: 5,12,19,22 and 29

Dato i juli: 10,17,24 and 21

Dato i august: 7,14,21 and 28


Kl. 13.00-18.00
Voksen kr. 1450,- 

En oplevelse for livet ....

Tag med til øen Hestur, hvor vi finder den magiske Klæmints-gjógv, der danne rammen om de verdenskendte grottekoncerter. Koncerterne spilles live af kendte færøske musikere.

Oplev selv turen, som er et fast punkt på de fleste æresgæster og statsoverhoveders program, når de besøger vores smukke øer.

En i sandhed unik oplevelse. Ingen koncerter vil være ens på grund af naturens medvirken. Der kan være så stille at man kan høre fuglestemmer smukt akkompagnere musikken, mens der til andre tider er tunge bølgeslag inde i grotterne, der giver en helt anderledes oplevelse.

Turen kræver en vis mobilitet, da der fra skonnerten Norðlýsið sejles med mindre både ind i grotterne.

Luk Bestil

Fisketur

Fangsten består hovedsagligt af torsk, kuller, rødspætte og hvis man er heldig og modig nok, en helleflynder eller sildehaj.

Læs mere
Fisketur

Alle dage (på forespørgsel)
Kl. 09.30 og 14.30
Varighed: ca. 3-4 timer
Voksen kr. 500,- / barn (2-12 år) kr. 200,-

Inklusiv i prisen er: Fiskeudstyr, flydedragter, støvler, te/kaffe.
Arrangør: Magni Blástein 

Kom med på en fantastisk og oplevelsesrig fisketur sammen med den erfarne skipper Magni Blástein.

Fiskeriet starter efter kun 10 min.
Sejlads fra Vestmanna og derfra fisker vi både i den nordlige og sydlige del af sundet, alt efter strømforholdene.

Fangsten består hovedsagligt af torsk, kuller, rødspætte og hvis man er heldig og modig nok, en helleflynder eller sildehaj.
Turen er velegnet til familier, uerfarne samt erfarne fiskere.

Skipper byder på kaffe/te og en god fiskehistorie.

Denne tur kan også være 8 timer, da er prisen DKK 1000,- pr person inkl. kaffi/te og sandwich

Luk Bestil

Ridetur

Oplev den flotte færøske natur på hesteryg.
Varighed: ca. 2 timer.

Læs mere
Ridetur

Alle dage i Tórshavn (på forespørgsel)

Fra midten af juni til midten af august. Rideture er for alle, men børn skal være minimum 7 år. 
Vægtgrænsen er 90 kg.

Inkl. hest og guide.
Pris pr. voksen kr. 550,- /  barn (7-14 år): kr. 450,-

Oplev den flotte færøske natur på hesteryg.
Varighed ca. 1 1/2 time.

Luk Bestil

Kulturaften i Gjógv

Middag og underholdning i Roykstovan på Gjáargarður

 

Læs mere
Kulturaften i Gjógv

Hver FREDAG i maj 2022:

6,131 20 og 27 maj


Hver ONSDAG i juni, juli og august 2022:

1, 8, 15, 22 og 29 juni

6, 13, 20 og 27 juli

3, 10, 17, 24 og 31 august

 

 

Kl. 18:00 - 20:30

Inkl. middag og underholdning

Voksen 550,- / Børn under 12 år 275,-

 

Som sommeren arrangerer Gjáargaður for en kulturel aften i bygden Gjógv.

Arrangementet starter med live musik - programmet varierer over sommeren, og herefter nyder i et godt måltid (buffet) hvor der også er muligt at prøve nogle færøske specialiteter.

Aftenen afsluttes med færøsk kædedans

 

Luk Bestil

Guidet bådtur i Árnafjørður

Dette er en eksklusiv guidet bådoplevelse. Vi sejler i en traditionel færøsk båd - et af de traditionelle og fineste færøske håndværk. 

 

Læs mere
Guidet bådtur i Árnafjørður

Tur information:

Lørdage og søndage kl. 09.00 eller 13.00 

Mødested: Árnafjørður marina.

Eksklusiv tur for små grupper: I kan være alt fra 1 til 5 personer. Hvis der er mindre end 2 bestilte billetter, vil turen blive aflyst.

Tilgængelig: Efter plan fra maj til september og ellers efter anmodning

Varighed: 3,5-4 timer

Aktivitet: Bådtur, Historiefortælling, Sightseeing and Fiskeri

Vanskelighed: Let

Sprog: Engelsk, Færøsk og Skandinavisk

Pris: DKK 1.165,- per person 

Dette er en eksklusiv guidet bådoplevelse. Vi sejler i en traditionel færøsk båd - et af de traditionelle og fineste færøske håndværk. Vi lærer om gamle dage, hvor denne type både var livslinjen for mennesker på Færøerne. På rejsen hører vi historier om disse mennesker, deres liv, deres kultur og deres høst, som naturen har bragt dem. 

Båden sejler ud fra Árnafjørður marina og følger den østlige kyst ved Mjóvin. Vi ser det varierede landskab med raviner og grotter mens vi sejler tæt på kysten. Langs disse bredder skal vi holde øjnene åbne for sæler, der har dette område som deres naturlige levested. Oppe på de stejle skråninger ser vi får, og vi lærer om hvordan man opdrætter disse semi-vilde dyr.

Vi fortsætter til Bergsmunnin og ser udsigten øst mod øen Svínoy. Vi sejler videre langs denne sektakulære kystlinje mod "Bergið". Der er nogle grotter her, og hvis vejret tillader det, sejler vi ind i en af grotterne og slukker for motoren. Inde i grotten nyder vi en kop kaffe og lyden fra havet og havfuglene.     

Vi medbringer fiskestænger, så du kan kaste en linje og prøve lykken. Typiske fisk i fjorden er Atlanterhavets torsk, kuller og sej. På et bestemt sted vil vi forsøge at fange den smukke "Reyðfiskur" - en rød variation af den atlantiske torsk, som har sit levested i tang. Skulle moder natur vælge at velsigne os med fisk, så får du lov at tage fisken med dig til at forberede et vidunderligt måltid. Du kan ikke finde nogen mere velsmagende og frisk fisk som denne andre steder på planeten.    

På vej mod marinaen krydser vi fjorden mod Kóphella "Sælberggrunden" og følger den vestlige kystlinje. Vi ser sandsynligvis fugle såsom sort lomvie, mallemuk og søpapegøjen.

Inkluderet:

Sikkerhed: Hver gæst får en flydedragt, støvler, redningsvest og sikkerhedstræning.

Autoriseret guide

Mad & Drikke: Vi serverer et let måltid med vand og kaffe med noget sødt.

Fiskestænger, pilke, fiskeredskaber og madding

Fisk: Du får fisken med hjem!

 

Luk Bestil

Guidet bådtur i Funningsfjørður

Dette er en eksklusiv guidet bådoplevelse. Vi sejler i en traditionel færøsk båd - et af de traditionelle og fineste færøske håndværk. 

Læs mere
Guidet bådtur i Funningsfjørður

Tur information:

Mødetid og dage: Onsdage og Torsdage kl. 9:00 og 13:30

Mødested: Funningsfjørður Marina

Pris: DKK 1.165,- per person 

Eksklusiv tur for små grupper: I kan være alt fra 1 til 5 personer. Hvis der er mindre end 2 bestilte billetter, vil turen blive aflyst.

Tilgængelig: May til september

Varighed: 3,5 - 4 timer

Aktivitet: Bådtur, Historiefortælling, Sightseeing and Fiskeri

Vanskelighed: Let

Sprog: Engelsk, Færøsk og Skandinavisk

Dette er en eksklusiv guidet bådoplevelse. Vi sejler i en traditionel færøsk båd - et af de traditionelle og fineste færøske håndværk. Intet andet sted har folks eksistens historisk set været mere afhængigt af den traditionelle færøske båd. Vi lærer om disse mennesker, deres liv, kultur og deres søgen de gode fiskepladser ved kysten her.  

Funningsfjørður er en af de smukkeste fjorde på Færøerne. De høje bjerge på begge sider af fjorden giver husly mod vinden. Kysten er varieret med kløfter og interessante landskaber. Mens vi udforsker fjorden, hører vi om livet på disse bredder i historiske tider og ser aktiviteterne i fjorden i dag.

Vi sejler fra molen i havnen i Funningsfjørður på Eysturoy. Vi sejler d gennem fjorden tæt på den smukke østlige kystlinje. Turen går mod Elduvíksnes og gennem Barmur mod den naturlige kløft Eduvíksgjógv, som er tæt på bygden Elduvík. Denne kløft er blevet brugt som en naturlig havn for befolkningen i Elduvík. Ved denne kløft nyder vi en varm drik og noget sødt.

Derefter fortsætter vi langs kysten af den idylliske byd Elduvík. Mod øst ser vi den majestætiske ø Kalsoy.

Vi medbringer fiskestænger, så du kan kaste en linje ved kysten ved Elduvík og prøve din fiskelykke! Området ligger tæt på gydeområderne for den atlantiske torsk, og har altid været kendt for godt fiskeri. Bortset fra torsken, ser vi sandsynligvis også kuller, hvilling og sej. Skulle moder natur vælge at velsigne os med fisk, så får du lov at tage fisken med dig til at forberede et vidunderligt måltid. Du kan ikke finde nogen mere velsmagende og frisk fisk som denne andre steder på planeten!

Vi sejler hen over fjorden, hvor vi finder den gamle bygd Funningur. Sagaerne siger, at det var her, de første vikinger kom på land for omkring 1200 år siden. Vi følger den vestlige kystlinje tilbage til Funningsfjørður.    

Inkluderet:

Sikkerhed: Hver gæst får en flydedragt, støvler, redningsvest og sikkerhedstræning.

Autoriseret guide

Mad & Drikke: Vi serverer et let måltid med vand og kaffe med noget sødt. 

Fiskestænger, pilke, fiskeredskaber og madding

Fisk: Du får fisken med hjem!

Luk Bestil

Guidet bådtur i Hvannasund

Læs mere
Guidet bådtur i Hvannasund

Tur information:

Mandage og Tirsdage kl.09:00 eller 13:30 

Møde sted: Hvannasund marina nord for dæmningen.

Eksklusiv lille grupperejse: Du kan være fra 1 - 5 mennesker. Med mindre end 2 reserverede biletter vil turen blive aflyst. 

Tilgængelig: Efter planen fra maj til august og ellers efter anmodning.

Varighed: 3,5 - 4 timer

Aktivitet: Både tur, Historie fortælling, Sightseeing og havfiskeri.

Vanskelighed: Let

Sprog: Engelsk, Skandinavisk og Færøsk. 

Pris: DKK 1.165,- per person

Dette er en eksklusiv oplevelse på en guidet bådetur. Vi sejler i en traditionel færøsk båd - det yderste af færøsk håndværk. Vi hører om dage hvor disse type både var livslinjen for mennesker langs disse opdrættere. På turen hører vi om disse mennesker, deres liv, kultur og deres høst af rigdomme, som naturen har bragt. 

Vi sejler fra den nordlige marina i Hvannasund på Viðoy. Mens vi sejler mod nord, udforsker vi Kystlinjen Viðoy mod smukke Viðareiði. Vi lærer om Færøernes geologiske historie, mens vi observerer geologiske udtryk, der er afsløret i klippen langs kysten.

Ved Viðareiði sejler vi med storslåede landskaber, der er spektakulære kløfter og grotter - perfekt til fotografering. Om vejret tillader, så sejler vi ind i en af grotterne og slukker for vores påhængsmotor. Til kun lyde fra havet og havfuglene nyder vi en kop kaffe inde i grotten.

Området ligger tæt på gydeområderne for den nordatlantiske torsk, og området har altid været kendt for godt fiskeri. Typiske fisk i disse farvande er atlantisk torsk, kuller, hvilling og kålfisk. Vi medbringer fiskestænger, så du kan kaste en linje og prøve din fiskelykke. Skulle vi blive velsignet af Moder Natur med fisk, så får du fisken med dig hjem til at forberede en vidunderlig måltid! Intetsteds på planeten kan du finde fisk så velsmagende og frisk som denne!

På vej tilbage mod Hvannasund marina sejler vi over mod den uddøde landsby Múli. Vi vil sandsynligvis se havfugle her som fulmar, sort guillot og lunde. Vi følger herefter Borðoy-kysten tilbage mod Hvannasund marina.

Inkluderet:

Sikkerhed: Hver gæst modtager en flydende dragt, støvler, redningsvest og sikkerhedstræning. 

Autoriseret rejseguide

Mad & drikke: Vi serverer en let måltid med vand og kaffe med noget sødt.

Fishing stænger, jigs, tackle og agn

Fisk: Du får fisken med hjem!

Luk Bestil

Guidet bådtur i Eiði

Læs mere
Guidet bådtur i Eiði

Tur information:

Fredag kl.09:00, 13:30 

Møde sted: Eiði marina

Eksklusiv lille gruppe tur: Du kan fra 1 - 5 personer. Med mindre end to personer bliver turen aflyst.

Tilgængelighed: Planlagt fra maj til august og ellers efter anmodning.

Varighed: 3,5 - 4 timer

Aktivitet: Både tur, Historie fortælling, Sightseeing og Fiskeri

Vanskelighed: Let

Sprog: Engelsk, Færøsk, Skandinavisk

Pris: DKK 1.165,- per person

Dette er en eksklusiv oplevelse på en guidet bådetur. Vi sejler i en traditionel færøsk båd - det yderste af færøsk håndværk. I intet sted mere en i Eiði, har mennesker været så afhængige af disse både. Vi hører om dage hvor disse type både var livslinjen for mennesker langs disse opdrættere. På turen hører vi om disse mennesker, deres liv, kultur og deres høst af rigdomme, som naturen har bragt.

Vi tager ud fra marinaen på Eiði nord for Eysturoy. "Eiðisflógvi" er golfen mellem Eysturoy og Streymoy, og dette område er omringet af en fantastisk natur.

Vi sejler ved den vestlige kystlinje af Eiðiskollur-halvøen. Vi sejler med kløfter og grotter og en storslået kystlinje. Hvis vejret tillader det, så sejler vi mod det monumentale "Risin og Kellingin (Kæmpen og kellingen). Her hører vi sagnet om disse ikoniske havstabe.

I dette amfiteater prøver vi lykken i fiskeri. Området ligger tæt på gydeområderne for den nordatlantiske torsk, og området har altid været kendt for godt fiskeri. Typiske fisk i dette område er atlantisk torsk, kuller og sej. Vi medbringer fiskestænger, så du kan kaste en linje og prøve din fiskelykke. Skulle vi blive velsignet af Moder Natur med fisk, så kan du tage fisken med dig hjem og forberede en vidunderlig måltid. Intetsteds på planeten kan du finde fisk så velsmagende og frisk som denne!

Vi krydser golf og sejler mod bugten Tjørnuvík. Vi går tilbage til vikingetiden og hører om arkeologiske fund i denne naturskønne bugt. Fra Tjørnuvík følger vi kysten med Streymoy syd, før vi går tilbage til Eiði-marinaen. 

Inkluderet:

Sikkerhed: Hver gæst får en flydende dragt, støvler, redningsvest og sikkerhedstræning.

Autoriseret tur guide

Mad & drikke: Vi serverer en let måltid med vand og kaffe med noget sødt.

Fiske stænger, jigs, tackle og agn

Fiskeri: Du får fisken med hjem!

 

Luk Bestil

Cykeltur til Kirkjubøur

Cykeltur til den historiske landsby Kirkjubøur 30 km t/r

Læs mere
Cykeltur til Kirkjubøur

Torsdage

kl. 10.15

Varighed: 3 timer

Pris: DKK 645,- pr. Person

Inkl. guide, leje af cykel, pedaler, lys, hjelm, vandflaske og proteinbar

Cykeltur til den historiske landsby Kirkjubøur 30 km t / r. Turen starter ved RENT A BIKE & OUTDDOR, Sverrisgøta 20, Torshavn, 150 m fra Visit Tórshavn. Gruppen cykler gennem byens centrum og over et bjergpas (190m) til Kirkjubø. Der besøger vi den eneste katedral og den ældste kirke på Færøerne og det ældste træhus i Europa. Nyd udsigten over øerne; Sandø, Hestur, Koltur og Vágar. På vej tilbage cykler vi gennem bygden Velbastað, hvor husene klamrer sig til de stejle skråninger, over bjergpasset og langs strandvejen til Torshavn.

 

Luk Bestil

Cykeltur til Norðadalsskarð

Cykeltur til udsigtspunktet Norðadalsskarð 27 km t/r

Læs mere
Cykeltur til Norðadalsskarð

Tirsdage

kl. 10.15

Varighed: 3 timer

Pris: DKK 645, - pr. Person

Inkl. guide, leje af en ny cykel, pedaler, lys, hjelm, vandflaske og proteinbar

Cykeltur til udsigtspunktet Norðadalsskarð 27 km t/r Turen starter ved RENT A BIKE & OUTDDOR, Sverrisgøta 20, Torshavn, 150 m fra Visit Tórshavn.  Gruppen cykler op ad bjergvejen med henblik på den nordlige del af øerne til Norðadalsskarð, 225 meter over havets overflade. Udsigten er fantastisk til øen Koltur og landsbyen Norðadalur. Derefter går turen igen til Torshavn, mens gruppen nyder udsigt over den sydlige del af øen.

Luk Bestil

Cykeltur med MTB cykel i Tórshavn

Cykeltur med MTB cykel i Tórshavn 18 km t/r

Læs mere
Cykeltur med MTB cykel i Tórshavn

Søndage

kl. 14

Varighed: 2 timer

Pris: DKK 645, - pr. Person

Inkl. leje af en mountainbike, pedaler (almindelig, SPD eller SPD-SL), lys, hjelm, vandflaske, proteinbar og lokal guide.

Turen starter ved RENT A BIKE & OUTDDOR, Sverrisgøta 20, Torshavn, 150 m fra Visit Tórshavn. Gruppen cykler gennem byens centrum, passerer stranden og videre langs stier og veje i det sydvestlige byområde. Fortsæt nordpå til en smuk dal med Tórshavns største vandforsyningssystem. Turen fortsætter på stier langs åen og videre mellem huse i den vestlige by og ned til byens centrum.

 

Luk Bestil

Cykeltur i Tórshavn

Cykeltur i Tórshavn

Læs mere
Cykeltur i Tórshavn

Onsdage

kl. 10.15

Varighed: 2 timer

Pris: DKK 545, - pr. Person

Inkl. leje af en el-cykel, pedaler (almindelig, SPD eller SPD-SL), lys, hjelm, vandflaske, proteinbar og lokal guide.

Turen starter ved RENT A BIKE & OUTDDOR, Sverrisgøta 20, Torshavn, 150 m fra Visit Tórshavn. Gruppen cykler gennem byens højdepunkter og dens flotte natur.

 

Luk Bestil