• Kør selv ferie

    Bestseller

    Udforsk Færøerne i lejet bil

    Læs mere
FORESPØRG / BESTIL DIN REJSE TIL FÆRØERNE
Kalender
Fortsæt

BRUG FOR HJÆLP? Ring til os på +298 34 00 60 eller e-mail incoming@62n.fo

PAKKEREJSER

OPLEV FÆRØERNE

Udforsk Færøerne i lejet bil

Udforsk Færøerne i lejet bil

Færøerne er en oplevelse for sig. Øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser, og møde med de gæstfrie indbyggere er en væsentlig del af oplevelsen.

Læs mere

Færøerne for begyndere

Færøerne for begyndere

'All-inclusive' - Rundrejse med rejseleder. Dette er pakken til dig som skal besøge vores fantastiske øer for første gang. Vi har sammensat et program med en lokal guide som viser rundt i de mange natur- og kulturoplevelser og giver mere end blot et kig ind i det færøske samfund.

Fordyb dig i Færøernes rene natur

Fordyb dig i Færøernes rene natur

Til dig som sætter pris på frisk luft, natur oplevelser og dyreliv. Kom og få et væld af unikt færøske oplevelser - fuglefjeldene, bjergene,små hyggelige bygder og den specielt venlige og gæstfri kultur. 

Læs mere

Smuttur til Færøernes charmerende hovedstad

Smuttur til Færøernes charmerende hovedstad

Tórshavn, der er fuld af hygge og charme - og her er flere gode restauranter og caféer. Oplev et fantastisk smukt land med en spændende historie, en rig kultur, fugleliv og kultur.

Læs mere

Vandring på Færøerne

Vandring på Færøerne

Da meget af den mere barske natur kun er tilgængelig til fods, er en vandretur en fantastisk måde at udforske øerne på.

Læs mere

Færøerne med skib og egen bil

Færøerne med skib og egen bil

Smyril Line sejler med det dejlige skib M/S Norrøna fra Hirtshals to gange ugentligt i højsæson. Vi har lavet et program på 11 dage, hvoraf tre tilbringes ombord på båden og otte dage til at udforske Færøerne i egen bil.

Læs mere

Fiske eventyr på Færøerne

Fiske eventyr på Færøerne

En fisketur på Færøerne er en speciel oplevelse, at møde en så ren og uspoleret netur, at mærke de stærke naturkræfter giver dig følelsen af fred, nærvær og spiritualitet. 

Tórshavn Marathon

Tórshavn Marathon

På Færøerne er sommermånederne kølige og velegnede til marathonløb. Det årlige Tórshavn Marathon som afholdes den 2 juni 2019 finder sted i det smukke landsskab i og omkring hovedstaden.

Færøerne en all-round oplevelse

Færøerne en all-round oplevelse

Vi på 62°N kan hjælpe dig med at komme helt tæt på skønne Færøerne med en fuldt planlagt pakke, som sikrer dig en ukompliceret rejse og et behageligt ophold.

Læs mere
Læs mere
En musik oplevelse ud over det sædvanlige

I den fortryllende lille bygd Gøta byder G! Festivalen hvert år på en elektrificerende weekend, hvor et bredt udvalg af musik udfolder sig i et eventyrlandskab af kulørte huse og frodige fjeldsider

Læs mere
top 5 attraktioner på færøerne

Vestmanna fuglefjelde Der sejles ind i dybe grotter, igennem smalle sunde og tæt til den lodrette næsten 700 meter høje klippevæg, hvor tusindvis af søfugle, så som søpapegøjer, lomvier og mallemukker yngler hver sommer.

Gásadalur og "Múlafossur" I den idylliske bygd Gásadalur kan du nyde den spektakulære udsigt over på vandfaldet "Múlafossur" - et must see for alle besøgende

Historiske Kirkjubøur Kirkjubøur er et af Færøernes vigtigste historiske steder med en middelalderkirke, der stadig er i brug, et af verdens ældste beboede bjælkehuse samt ruinen af Sankt Magnus domkirken fra det 13. århundrede.

Den naturskønne naturhavn i Gjógv Bygden Gjógv er kendt for sin charme, storslåede natur og ikke midst den karakteriskte naturhavn, som er en vig/kløft med klipper på begge sider. Farvespillet i klipperne er fasinerende og akustikken i kløften ikke mindre imponerende. Kløften danner, ved flere lejligheder gennem sommeren, rammen om diverse konserter.

Sælkvinden i Mikladalur Besøg bygden Mikladalur, som er kendt for sagaen om sælkvinden. Nede ved strandkanten har de oprejst en tre meter høj statue af Sælkvinden som trodser vind og vejr for en sidste ganga at få et glimt af sine børn, som hun måtte efterlade i bygden, for at drage tilbage til havet, hvor hun hørte til. Et sørgeligt sagn, men en fantastisk seværdighed.

Top 5 vandreture på færøerne 

Mykineshólmur  Lunderne og sulerne elsker den. Det kommer du også til. Få naturen helt ind under huden på denne fantastiske smukke rejse til fuglenes ø (Mykines - tur 13 i vandrebrochuren)

Miðvágur - Bøsdalafossur En let og smuk tur langs Færøernes største indsø til det flotte vandfald, Bøsdalafossur (Vágoy - tur 15 i vandrebrochuren)

Slættaratindur  På Slættaratindur har du hele Færøerne for dine fødder. Gå ikke glip af den fabelagtige udsigt fra øernes højeste fjeld (Eysturoy - tur 8 i vandrebrochuren)

Tórshavn - Kirkjubøur En dejlig tur ad den gamle bygdesti til den smukke, gamle bygd, Kirkjubøur (Streymoy - tur 17 i vandrebrochuren)

Hvannhagi - Hvannhagi regnes for at være en af de smukkeste og mest unikke naturoplevelser på Færøerne (Surðuoy - tur 21 i vandrebrochuren)

Du kan læse vandrebrochuren her 

Andre ydelser
Grupperejser
Grupperejser
62°N har mange års erfaring med at lave spændende programmer, der tilpasses større og mindre grupper og ikke mindst alle slags grupper. Dette kan være senior grupper, skole- og ungdomsgrupper, sport og temagrupper såvel som incentives, teambuilding, seminarer og konferencer...klik for at læse mere
Lav din egen tur
Lav din egen tur
Overvejer du en tur til Færøerne, men fandt ikke lige det du ønsker i vores pakketurs program, er du selvfølgelig velkommen til at lave din helt egen tur sammensætning. Send os en mail (klik på teksten) hvori du beskriver hvilke interesser du har, hvad du ønsker at se og opleve, hvornår og hvor længe....så sender vi et uforpligtende tilbud.
Jeg er bjergtaget af denne vilde, rå og uendeligt smukke natur. Jeg kan kun anbefale, at alle giver sig lov til at opleve Færøerne.
Kim Aabo Christensen (fra Facebook)
Det er et af de smukkeste steder, jeg kender
Hanna Rasmussen (fra Facebook)
Det er en dejlig oplevelse at besøg. Skøn natur, hurtig skiftende vejr. Vil meget gerne tilbage igen
Kirsten Johannesen (fra Facebook)
Jeg er vild med de øer og alt hvad de indeholder
Marian Tingsø Jørgensen (fra Facebook)
Det smukkeste land jeg kender
Oluf Nielsen (fra Facebook)
Udover naturskønhederne, så har Færøerne verdens reneste luft
Flemming Lorenzen (fra Facebook)
Tak for hjælpen, til uforglemmelig rejse, der gjorde det muligt at komme rundt på jeres fantastiske øer.
Ulf Kauserud (fra Facebook)

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Færøerne

services
62°N Incoming
62°N Incoming
Med mere end 50 års erfaring kan vi sikre dig den bedste service og den bredeste vifte af tilbud.
62°N billeje Færøerne
62°N billeje Færøerne
Vi repræsenterer tre af branchens førende biludlejningsfirmaer: Hertz, Europcar og Sixt.
Overnatning
Overnatning
Se vores store udvalg af overnatningsmuligheder - hoteller, sommerhuse og lejligheder
Om 62°N

Med mere end 50 år i rejsebranchen er 62°N den mest erfarne rejseaktør på Færøerne.

Vi arbejder med alle aspekter af rejser og arrangementer. Vi tilbyder:

Rejsebureau | Car Rental | Hotel | Guesthouse

Se mere om 62°N her

Kontakt

62ºN Incoming
Hoydalsvegur 17
FO-100 Tórshavn, Faroe Islands

Åbningstider: mandag til fredag 08:00 - 16:00

Tel: +298 34 00 60 

Email: incoming@62n.fo

Se mere her