• 62°N Car Rental

    Top 5 seværdigheder

    Udforsk den fantastiske færøske natur

TOP 5 SEVÆRDIGHEDER PÅ FÆRØERNE

Når du rejser til Færøerne, så er der meget at opleve. Vi anbefaller følgende Top 5 Seværdigheder:

1
Gásadalur og "Múlafossur" I den idylliske bygd Gásadalur kan du nyde den spektakulære udsigt over på vandfaldet "Múlafossur" - et must see for alle besøgende

2
Vestmanna fuglefjelde Der sejles ind i dybe grotter, igennem smalle sunde og tæt til den lodrette næsten 700 meter høje klippevæg, hvor tusindvis af søfugle, så som søpapegøjer, lomvier og mallemukker yngler hver sommer.

3
Sælkvinden i Mikladalur Besøg bygden Mikladalur, som er kendt for sagaen om sælkvinden. Nede ved strandkanten har de oprejst en tre meter høj statue af Sælkvinden som trodser vind og vejr for en sidste ganga at få et glimt af sine børn, som hun måtte efterlade i bygden, for at drage tilbage til havet, hvor hun hørte til. Et sørgeligt sagn, men en fantastisk seværdighed.

4
Den naturskønne naturhavn i Gjógv Bygden Gjógv er kendt for sin charme, storslåede natur og ikke midst den karakteriskte naturhavn, som er en vig/kløft med klipper på begge sider. Farvespillet i klipperne er fasinerende og akustikken i kløften ikke mindre imponerende. Kløften danner, ved flere lejligheder gennem sommeren, rammen om diverse konserter.

5
Historiske Kirkjubøur Kirkjubøur er et af Færøernes vigtigste historiske steder med en middelalderkirke, der stadig er i brug, et af verdens ældste beboede bjælkehuse samt ruinen af Sankt Magnus domkirken fra det 13. århundrede.

Skal vi hjælpe?

62°N er den mest erfarne rejseaktør på Færøerne, og vi kan hjælpe dig med din tur efter dit behov og ønsker. Vi kan arrangere fly, overnatning og lejebil for dig. Vi har den bedste kendskab til Færøsk historie, natur, kunst og kult og planlægger din pakke rejse baseret på vores viden. Med vores viden og vores netværk av proessionele leverandøre, så tilbyder vi den perfekte rejse til Færøerne.

For at få en pakkerejse, venligst kontakt 62°N Incoming:

Tlf: +298 34 00 60
Email: incoming@62n.fo