Om 62ºN

Med mere end 50 år i rejsebranchen er 62°N den mest erfarne rejseaktør på Færøerne. Vi arbejder med alle aspekter af rejser og arrangementer. Vi tilbyder viden, både som rejsebureau og som erfaren rejsearrangør til Færøerne.  

Vores medarbejdere er klar til at give branchens bedste service – 24 timer i døgnet. Hos 62°N stræber vi for at opfylde de krav og ønsker som vores kunder har. Vi prioriterer personligt ansvar og involverer os, hvilket giver vores kreativitet og engagement plads til at vokse. 

62°N arrangerer rejser for individuelle, pakkerejser, grupperejser, skolerejser, konferencer og firma rejser - Vi giver en ny mening til alle de vilkår Incoming rejsebureauer og rejsebureauer - både på Færøerne og i resten af verden, har og tilbyder. 

62°N Incoming

Hos 62°N Incoming  er vi stolte af vores fremragende samarbejde med alle aktører og arrangører af rejse relaterede tilbud på Færøerne, samt vores ekspertise til at kombinere de forskellige tjenester til spændende programmer, der dækker de forskellige områder og interesser. Vi arrangerer både rejser til individuelle og grupper, særlige event, samt vi skræddersyer gerne pakker til et hvert behov. I de enkelte arbejdsopgaver, har vi en sans for detaljer, når vi planlægger. Vi sikrer os, og udfører hver del af opgaven på den bedst mulige måde. 

62°N Car Rental

62°N Car Rental er repræsentanter for Hertz, Europcar og Sixt på Færøerne. Vi administrer en stor flåde af helt nye og moderne biler, og vi har en bredt sortiment, og kan derfor tilbyde forskellige størrelser og prisklasser.

 

62°N Hotel City Center

62°N Hotel City Center er et 3 stjerne hotel, der ligger med en fremragende placering midt i Tórshavn. I gå afstand fra hotellet ligger nogle af byens bedste caféer, restauranter og der er også gode muligheder for lidt shopping. Hver morgen serveres en varieret morgenmad buffet, og den er inkluderet i værelses prisen. 

Omfremt vores 62°N Hotel City Center (19 værelser), så har vi også 62°N Guesthouse City Center (13 værelser) og 62°N Guesthouse Marknagil (50 værelser). 62°N Guesthouse City Center ligger ved siden af vores hotel, og har den samme fantastiske placering midt i byen. 62°N Guesthouse Marknagil har fantastisk panorama udsigt over Tórshavn, og ligger kun 20 min gang fra centrum i Tórshavn.

 

62°N hovedkontor ligger i Tórshavn’s centrum, og med en servicedesk i lufthavnen også, er vi aldrig langt væk 

Med 62°N som din partner på Færøerne, vil en helt ny og uudforsket verden åbne sig for dig.