• 62ºN

 

Om 62ºN

Med mere end 50 år i rejsebranchen er 62°N det mest erfarne rejsebureau på Færøerne.Vi arbejder med alle aspekter af rejser og arrangementer. Vi tilbyder viden, både som rejsebureau og som erfaren rejsearranør til Færøerne. Vi har også vores egen billeje. 

Vores flere end 20 medarbejdere er klar til at give branchens bedste service – 24 timer i døgnet. Hos 62°N bestræber vi os påarbejder for at opfylde de krav og ønsker kunderne har. Vi prioriterer personligt ansvar og involverer os, hvilket giver vores kreativitet og engagement plads til at vokse. 

62°N arrangerer rejser for individuelle, pakkerejser, grupperejser, skolerejser, konferencer og firma rejser - Vi giver en ny mening til alle de vilkår Incoming rejsebureauer og rejsebureauer - både på Færøerne og i resten af verden, har og tilbyder. 

62°N incoming

Hos 62°N incoming  er vi stolte af vores fremragendesamarbejde med alle aktører og arrangører af rejserelaterede tilbud på Færøerne, samt vores ekspertise til at kombinere de forskellige tjenester til spændende og udfordrende programmer, der dækker de forskellige områder og interesser. Vi arrangerer både rejser til individuelle og grupper, særlige event, samt vi skræddersyer gerne pakker til et hvert behov.I de enkelte arbejdsopgaver, har vi en sans for detaljer, når vi planlægger. Vi sikrer os, og udfører hver del af opgaven på den bedst mulige måde. 

62°N billeje

62°N biludlejning repræsenterer både Hertz, Europcar og Sixt.Vi administrer en stor flåde af helt nye, moderne biler i 10 størrelser/prisklasser. 62°N hovedkontor ligger i Tórshavn’s centreum, og med en servicedesk i lufthavnen også, er vi aldrig langt væk 

Med 62°N som din partner på Færøerne, vil en helt ny og uudforsket verden åbne sig for dig.

62°N kontor i Tórshavn         62°N kontor i lufthavnen
Hoydalsvegur 17   Vagar Airport
P.O. Box 3225   FO-380 Sørvágur
FO-110 Tórshavn   Færøerne
Færøerne