Hoteller Færøerne

Der er et glimrende udvalg af gode hoteller på Færøerne - inden for forskellige kategorier og prisklasser. Hotellerne er geografisk godt fordelt på de større øer, så uanset hvor i landet du tager hen, så er der aldrig langt til et hotel. Afstandene er i det hele taget relativt små på Færøerne. Infrastrukturen er veludbygget og omkring 80% af Færøerne er dækket af broer eller tunneler, så det er nemt med bil at komme rundt i det meste af landet. Det giver gode muligheder for at finde et hotel som passer præcis til jeres ønsker og behov.

Flyrejsen er inkluderet ved bestilling af hoteller på Færøerne gennem 62°N

Rejsebureauet 62°N har specialiseret sig i pakkerejser til Færøerne, der indeholder både flybillet, hotel og evt. leje af bil. Hermed opnår du nogle meget konkurrencedygtige priser på rejser til Færøerne, da 62°N har adgang til helt specielle priser hos vores samarbejdspartnere.

Du kan se vores udvalg af rejser her. De fleste af vores pakker indeholder fly, 3-4 forskellige hoteller rundt på Færøerne, og lejebil.

Alternativer til hoteller på Færøerne?

Hvis du ønsker en anden overnatningsform end hoteller på Færøerne, så har vi også gode muligheder for at sørge for det. Vi har bl.a. et rigtigt godt samarbejde med de Færøske vandrehjem og guesthouses. Vi har også en liste af private sommerhuse/lejligheder som du også kan leje. Se vores sommerhuse her.

 

Forskellige hoteller

I vores pakkerejser kommer du godt rundt på Færøerne, hvor du også overnatter på forskellige hoteller. Vores pakker indeholder som regel Hotel Vágar, Hotel Gjáargarð, Hotel Klaksvik, Hotel Hafnia, Hotel Streym, Hotel Føroyar, Bládýpið, Hotel Tvøroyri og Hotel Bakkin. Hvor du kommer ud på ca. 3-4 forskellige hoteller, også således at du kan bruge tiden fornuftigt ude på de forskellige øer. Her slipper du fra at køre den samme vej frem og tilbage til et hotel. At bo på forskellige hoteller er meget populært på Færøerne.

Mere information om hoteller Færøerne?
Ønsker du yderligere informationer om hoteller på Færøerne, så er du meget velkommen til at kontakte 62N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.