• Flybilletter til Færøerne

Flybilletter til Færøerne er med i vores pakkerejser

Overvejer du en rejse til Færøerne for at opleve de eventyrlige øer? Du får de billigste priser på rejser til Færøerne ved at bestille en hel pakkerejse der indeholder både flybillet, hotel og evt. leje af bil. Rejsebureauet 62N har nemlig adgang til helt specielle flypriser, hotelpriser og priser på leje af biler - og kan derfor tilbyde nogle yderst konkurrencedygtige priser på rejser til Færøerne.

 

Atlantic Airways og flybilletter til Færøerne

Vi arbejder tæt sammen med flyselskabet Atlantic Airways, der har flyafgange fra både Billund, Aalborg og København. Atlantic Airways flyver dagligt fra København til Færøerne, og fra Billund 3 gange om ugen, dog hver dag om sommeren. Atlantic Airways flyver kun fra Aalborg til Færøerne om sommeren.

Vores gode samarbejde sikrer at du altid får de bedste priser på flybilletter til Færøerne - så vi kan sammensætte en prisbillig pakkerejse efter dine behov. Vores tætte samarbejde med hotellerne på Færøerne og vores egen 62N biludlejning (i samarbejde med Hertz, Europcar og Sixt) giver nogle muligheder, som intet andet rejsebureau kan matche på Færøerne.

Ønsker du flybilletter til Færøerne, så hjælper vi gerne.

Bestil billige flybilletter til Færøerne

Du får de billigste flybilletter til Færøerne når du bestiller en af vores pakkerejser. Klik her for at se vores udvalg

user_polaroids.png


Mere information om Flybilletter til Færøerne?

Ønsker du yderligere informationer om flybilletter til Færøerne, så er du meget velkommen til at kontakte 62N på tel.: (+298) 34 00 60 eller mail: incoming@62n.fo.