Biludlejning Færøerne

Tre af branchens mest velrenommerede biludlejningsfirmaer er repræsenteret på Færøerne gennem 62N biludlejning. Det drejer sig om henholdsvis Europcar, Hertz og Sixt. Du er derfor altid helt sikker på at få nye biler med lav kilometerstand ved biludlejning på Færøerne. Vi kan med dette samarbejde tilbyde dig den absolut højeste standard inden for biludlejning Færøerne.

62N Biludlejning Færøerne har et stort udbud af udlejningsbiler i primært mærkerne; Mazda, Chevrolet, Citroen og Opel, som spænder over de forskellige kategorier. Vi har alt fra de små familiebiler og op til de store familiebiler, og hvis I har behov for en speciel vogntype som ikke lige er på programmet, så kan vi sikkert også hjælpe jer med det. Bare spørg os, så finder vi en løsning.

Bestiller du hele pakken fra 62N, får du en god pris på en samlet pakke med fly, hotel og bil.


62°N biludlejning Færøerne har kontor både i Vága Lufthavn og i Tórshavn. Dermed dækker vi i princippet hele biludlejning Færøerne. Du kan leje en bil i lufthavnen, og aflevere den på vores kontor i Tórshavn - og selvfølgelig omvendt. Kontoret i Vagar lufthavnen har åbent ved alle fly-ankomster og -afgange.


Mere information om biludlejning Færøerne?

Har du brug for flere informationer om biludlejning på Færøerne, så er du meget velkommen til at kontakte 62°N biludlejning på tel.: (+298) 34 00 50 eller mail: bilaleiga@62n.fo.